2777
2789

نه عادیه ما تو فامیل زیاد داریم شبیه دار واویلا

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله اکس خودم 190 بود اکس دوستم 194 

اونجوری که شما فکر میکنید بلند نیست عزیزان

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

یه پسره دانشگاه بود دومترودوسانت بود بهش میگفتن دو دو 😂

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

آره که هست البته تو هر قدی تناسب اندام باید باشه اگر وزنش به قدش بخوره اتفاقا خیلی هم خوبه 

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

همسرم ۱۸۳،فک میکردم بلندهالان فهمیدم اشتباه فکر کردم

نه عزیزم بلند زیاد هست منتها انتخاب همسر براشون سخت میشه من و خواهر بزرگترم 158,160سانت هستیم خواهر کوچیکم 172هست و ما همیشه می جوجه هستیم کنار بقیشون