2777
2789

از بس این تاپیک ها خوندم و دیدم توی نی نی سایت که دیگه از ازدواج با ۲۹ سال سن هراس پیدا کردم و از روزی که خواهر کوچک ترم قراره ازدواج کنه میترسم

امروز هم تاپیک اون خانم که سوهرش به خاطر دو تومن هزینه ترمیم دندان کتکش زده بود خوندم و حالم رو بد کرده امتحان دارم و هیچ تمرکز برا خوندن ندارم

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال بهونه ای

وگرنه یاد میگرفتی که استقلال داشته باشی

یاد میگرفتی که حق و حقوقت رو بگیری

هندوانه سربسته اس. باید شرایط تو هم تو این جامعه مردسالار اوکی باشه تا مجبور به زندگی نشی

تو که انقد ذهنت درگیر میشه نیا اینجا 

چرا میای همش انرژی منفی میگیری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

عزیزم ازدواج درست بدون تفکرات قدیمی و متعصب احتمال موفقیتش خیلی بالاست

نه عاطفی تو سن کم و ن سنتی که بع ماه بعد خواستگاری بری عقد کنی!

حتما زمان بزارین برای ارتباط و شناخت دو طرف حداقل 1 سال

مسافرت و بیرون رفتن و معاشرت با خاتواده طرف باشه

عزیزم ازدواج ازدواج با چشم بسته بله ترس داره 

ولی وقتی شما از انتخابت مطمعنی وقتی نسبت به همدیگه علاقه مندین وقتی تفاهم دارین و همدیگه رو ساپرت میکنین اتفاقا خیلیم شیرینه 

متاسفانه توی جامعه ی ما هنوز ازدواج با چشم بسته و عدم اگاهی انجام میشه 

عزیزم ازدواج درست بدون تفکرات قدیمی و متعصب احتمال موفقیتش خیلی بالاستنه عاطفی تو سن کم و ن سنتی که ...

نه بستگی به فرد دارع من دوماه اشناییت محازی داشتیم ازدواج کردیم دست بزنم نداره خانوادشم خوبن