پروتئین گاوی دارن و برخی مواد غذایی چی نهار وشام صبحانه و میان وعده میدین بهشون
بچه من غذاش تکراری شده خیلیم بی اشتهاس امروز ماهیچه میدم فردا مرغ یا فیله مرغ یا بلدرچین همش همینا شده صبحانه سرلاک چون پنیر اینا که نمیشه بخوره نمیدونم چکار کنم فقط اونایی که بچه الرژی دارن بیان پست بزارن
دلدرد داشت بعد خوردن خوراکی،شیرینی قنادی،نوشابه،دلیتر،کیک یا کلوچه، شکلات ،کیک قنادی،یا خوراکیایی مثل چوب شور و حتی بستنی دلدرد میسد دلدرد شدید و زیاد.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ازمایش الرژی یکیش تست خون در مدفوع یدونه هم اچ پیلوری برای بررسی التهاب و خونریزی روده است یه تست ریه هم داره یه تست خون هم داره برا فکر کنم بررسی فاکتورای ناشی از الرژی که تو خون ازاد میشه. من فقط تستای مدفوعس رو دادم چون الرژی غذایی داشت... اما بچه خواهرم الرژی تنفسی هم داره تست ریه اش رو هم داد
خانومایی که بچه هاتون آلرژی دارن سرفه م دارنپسر من ۶سالشه سه ساله هرروز سرفه داره
ازمایش الرژی بده دختر من داد مشخص شد به چیاس یکسالگی الان ۲۷ ماهشه دکترش الکس نوشته این ازمایش تعدادش بیشتره تو این چندروز میبرم خودتم ببر دکتر براش مینویسه
ازمایش الرژی یکیش تست خون در مدفوع یدونه هم اچ پیلوری برای بررسی التهاب و خونریزی روده است یه تست ری ...
اگر الکس یا رست میداد دقیق مشخص میشد به کدوم الرزی داره و چقدره نسبت به اون شدید یا خفیف من از یکسالگی همه چیزهای که الرزی داشت حدف کردم البته قبلشم میدیدم بهشون حساسیت نشون میده نمیدادم