2777
2789

من اینطور نیستما ولی سر این‌مورد اینطوری شدم یه دوستی دارم جدیداً خیلی پز میده انقد پز میده ک گاهی شده اشکم دربیاد توخلوت ب خدا بگم ببین این بندتو فقط چون فلان چیز رو داره ب من فخر فروشی میکنه و خیلی ته دلم دوست دارم زندگیش خراب شه،ضایع بشه جلوم و این حس فقط بخاطر پز دادناشه وگرنه من دوستای زیادی دارم والا زندگی لاکچری هم دارن اما پز نمیدن ب من ک بخوام حسادت کنم و ارزوی بد واسشون داشته باشم حتی خودم ازشون تعریف و تمجید میکنم و دلم میخواد اون بالا بالاها ببینمشون واسمم افتخاره باهاشون دوست باشم،

حالا بنظرتون من بد ذاتم که واسه این دختره آرزوی بدبختی دارم و دلم میخواد زندگیش خراب بشه؟یااون خیلی بد ذاته و درحقم بدی کرده ک پز میده و دلمو میشکونه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انسانی که چیزی رو پز بده... براش دلت بسوزه چون تازه به دوران رسیده است وتا به حال اونجور چیزی نداشته... این انسان باید بهش ترحم بشه نه حسادت🧡🙄🤝🏻

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

اونطوری فکر نمیکنم ولی کاش حق به حق دار برسه. اگه کسی صرفا با شانس و از طریق خانواده به همه چی رسیده و الان داره پزشو میده آره ایشالا خدا ازش بگیره بده به اونی که داره از زیر صفر شروع میکنه و حامی ای نداره چون هر چی سنگه مال پای لنگه ممکنه تلاشم کنی ولی نگیره

من دلم نخواسته ولی خدا واسش خواست و خراب شد🤷‍♀️

خود کرده را تدبیر نیست

فقط بگذر

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

انسانی که چیزی رو پز بده... براش دلت بسوزه چون تازه به دوران رسیده است وتا به حال اونجور چیزی نداشته ...

انسان های که پولدار واقعین هیچ موقع اون چیزی که دارن رو پز شو نمیدن... چون فکر میکنند همه مثلشون زندگی میکنه

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

انسانی که چیزی رو پز بده... براش دلت بسوزه چون تازه به دوران رسیده است وتا به حال اونجور چیزی نداشته ...

دقیقا همین حرفی ک زدی مو به مو درست گفتی طرف تازه به دوران رسیدس هیچی ندیده بود و وقتی بدبخت بودن چقد دختره خوبی بود اما الان عوض شده 

انسان های که پولدار واقعین هیچ موقع اون چیزی که دارن رو پز شو نمیدن... چون فکر میکنند همه مثلشون زند ...

دختره درحدی بود ک کیفش پاره میشد پول نداشت بره یکی دیگه بخره حالا همین ندید بدید با کسی ازدواج کرد ک وضعش خوبه(تو فک کن اگه وضع طرف متوسطه هم واسش زیادیه چ برسه ب خوب)بخدا از اونموقع تاالان رفتاراش صد درجه عوض شدن نشده یبار باهاش صحبت کنم پز نده یا عقدشو سر من خالی نکنه گاهی واقعا دلم‌میخوادهمه چیشو دوباره از دست بده آدم بشه مثل قبل 

دخترعموی من دائم فخر میفروشهبا اینکه سطح مالیش از من پایین ترهمن همیشه میگم خدایا انقد بهش بده که اس ...

اونی ک سطحش از تو پایین تره و بهت پز بده دیگه خیلی حرص دراره،چطور تحملش کردی

دختره درحدی بود ک کیفش پاره میشد پول نداشت بره یکی دیگه بخره حالا همین ندید بدید با کسی ازدواج کرد ک ...

خوب اگه باعث بهم زدن آرامش روحیتون میشه سعی کنید به حرفاش اهمیت ندین... واینکه دلتون براش بسوزه نه حسادت..... انشالله شما هم خوشبخت باشید🧡