2777
2789
عنوان

همسایه بی فرهنگ طبقه بالایی

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 18 پست
من دیشب آخرش گریه کردم ، شوهرم پاشد ساعت ۲ شب رفتیم یکم گشتیم تا کپه مرگشونو بذارن برگشتیم

عزیزم خب بگو بهشون و بگو واقعا حلالتون نمیکنم چون خیلی اذیت میشم بخدا این کار یعنی حق الناس 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
عزیزم خب بگو بهشون و بگو واقعا حلالتون نمیکنم چون خیلی اذیت میشم بخدا این کار یعنی حق الناس

ی زنه اس ک مستاجره ، پول صاحبخونه رو نداده مفتی به زور نشسته ، خودشم معلوم نیست مردی که میاد شوهرشه یا نه آدم چی بگه به این 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراسشون نمیرن ، چون شهر ما خیلی سرد میشه زمستون شیشه نداره تراسشون میترسم از پذیرایی صدا بیاد داخل ت ...

فکر نکنم اینجوری صدا بیاد.حالا شیشه هم بزنی ضرر نمیکنی تو مصرف انرژی صرفه جویی میشه خاک و .. هم کمتر میاد تو خونه.

ی زنه اس ک مستاجره ، پول صاحبخونه رو نداده مفتی به زور نشسته ، خودشم معلوم نیست مردی که میاد شوهرشه ...

آها پس حق داری باش دهن ب دهن نشی بهتر ان شاالله زودتر از اونجا میرن شما راحت میشی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️