2777
2789

خدا لعنتشون کنه بعضی ها انگار از پشت کوه اومدن سم هاشونو میکوبن مثه الاغ

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها همینن من تا قبل از ازدواج آپارتمانی زندگی نکرده بودم بعداز ازدواج رفتیم آپارتمان خیلی رعایت ...

منم خونمون ویلایی بود بعد ازدواج گرفتار اپارتمان و مجتمع شدم خیلییییی ادم بی فرهنگ زیاده

واقعا جای پا انگار سم داره زنه ، گاهی میگم پاهاش نمیشکنه اونطور راه میره

منم واقعا از همسایه بالاییمون همینجوری اذیت میشدم با آسانسور نمی‌رفت پاهاشو میکوبید به زمین و از پله ها می‌رفت منم رفتم رو تخته سیاه ساختمون نوشتم لطفاً سمهاتون و نکوبید 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
کسی تجربه داشته داخل تراس صدا میاد یا نه ؟ هزینشم زیاده ولی بدونم خفه میشه صدا میزنم

اگه تراسشون رفت و امد باشه صداشون میاد اگه نباشه نه

چرا گوشگیر نمیذاری موقع خواب؟شیشه هم بزنی تابستونا گرمه زمستونا سرد

اگه تراسشون رفت و امد باشه صداشون میاد اگه نباشه نهچرا گوشگیر نمیذاری موقع خواب؟شیشه هم بزنی تابستون ...

گوش گیر هندزفری هر چی بگی کردم ، وقتی نصف شب رو تخت بپر بپر می کنه دیگه گوش گیر فایده نداره که 

😂😂😂👏👏👏👏

یا چند وقت خوبه بعد میبینی تکرار می‌کنه واقعا دیونه میشم با کارش 

اگه تراسشون رفت و امد باشه صداشون میاد اگه نباشه نهچرا گوشگیر نمیذاری موقع خواب؟شیشه هم بزنی تابستون ...

تراسشون نمیرن ، چون شهر ما خیلی سرد میشه زمستون شیشه نداره تراسشون میترسم از پذیرایی صدا بیاد داخل تراس ما