2777
2789

منو یه آقایی برای ازدواج بهم معرفی شدیم .

رفتیم بیرون ینی کافی شاپ صحبت کردیم .. اون از معیارا و شرایطش گف برای ازدواج منم گفتم 

آخرش گف شما موافقید آشناییمون رو ادامه بدیم منم گفتم آره 

بعد گف دفه یعد بریم پارک هم پیاده روی هم صحبت کنیم گفتم اوکی 

دو روز بعدش گف خاله ام فوت کرده منم تسلیت گفتم بهش 

قبل این تقریبا هر روز خودش پیام میداد یا صبح بخیر میکف

بعد فوت خالش دگ کلا هیچی ن پیامی ن صبح بهیری کلت هیچی

منم گفتم صبر کنم 

۶ روز گذشت پیام دادم براش ویس گذاشتم 

گفتم شرایطتو درک میکنم و احساس میکنم شاید از لحاظ روحی آمادگی نداری باهم آشناییمون رو ادامه بدیم 

منم کاملا حق میدم بهت ولی موندن توی این وضعییتی ک نمیدونم چیه رو دوست ندارم بهتره واضح شفاف صحبت کنیم تعارف ک نداریم ..( میخاستم اگ دوست نداره ادامه بدیم بگه حتی شدع ب این بهانه)

نوشت چشم حق با شماست صحبت میکنیم باهم 

الان دو روز گذشته هیچ خبری نشد 

منکه دیکه عمرا بهش پیام نمیدم 

ولی میخاستم نظرتونو بپرسم .. واکنشم چی باشه ، حق با کبه 

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رها کن پیگیر نشو زندگیتو ادامه بده بعضیا خوششون میاد اینجوری کات کنن و به ی رابطه خاتمه بدن 

شاید حال روحیه خوبی نداره من مادرم صبح دوهفته پیش تصادف کرد شبش  دختر داییم تو شمال خفه کردن انداختن تو دریا  کلا دریک روز بهم ریختگی داشتیم و هنوز تو شوک دختر داییم هستیم تا دوهته حوصله حرف زدن نداره کسی تو فامیل شاید ایشون حال و حوصله نداره پس پیگیر و فکرتو درگیر نکن 

شاید تو اب نمک خوابونده و هزارتا فکر دیگه 

پس به زندگیت ادامه بده  فکرتو درگیدش نکن از ذهنت دربیار بزار ایشون بیاد سمتت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رها کن پیگیر نشو زندگیتو ادامه بده بعضیا خوششون میاد اینجوری کات کنن و به ی رابطه خاتمه بدن شاید حال ...

میفهم عزیزم ... ولی واقعا چرا بعضیا اینطورین 

من حدس می‌زنم داره میگرده ببینه مورد بهتر از من میتونم پیدا کنه

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

هیچ پیامی نده ... احیانا اگه یه هفته بعد پیام داد برای ادامه مثلا بریم فلان جا .بگو معذرت میخوام من ...

ن عزیزم منکه دیگه عمرا پیام بدم و رفتارش واقعا غیر محترمانه ست

میفهم عزیزم ... ولی واقعا چرا بعضیا اینطورین من حدس می‌زنم داره میگرده ببینه مورد بهتر از من میتونم ...

اگه این مدلی فک میکنی خب اومد سمتت پسش بزن بزار دفعه اخرش باشه ک تو اب نمک میخوابونه و اگه به این نتیجه رسیده باشه ک میخوادت پیگیرت میشه و سماجت میکنه اونوقت برو سمتش وگرنه ک هیچ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه این مدلی فک میکنی خب اومد سمتت پسش بزن بزار دفعه اخرش باشه ک تو اب نمک میخوابونه و اگه به این نت ...

اونکه آره ... واقعا این پسرا موجودات عجیب غریبی هستند و اونوقت اسم ما دخترا بذ در رفتع