2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون اونی ک باور میکنه بازندس

اونی ک سادگی میکنه بازندس

خدا احساسو داده عقل و منطقم داده

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دیشب پروفایل اکسمو دیدم و ب این چیزی ک میگی پی بردم

منم همین شرایطو دارم حالم خیلی بده چهار سال میگذره از رابطم هنوز ازدواح نکرده ولی میدونم بااون دختره قصدش جدیه عکس دختررو میبینم دارم دیوونه میشم

مسئله اینه موقعیت خوبی پیش نمیاد که شرایط من تغییر کنه چون خدا دوستم نداره

چون درگیر کس دیگه بودی موقعیتات رفته .

فکرت ذکرت پیش کس دیگه بوده نتونستی برا زندگیت تلاش کنی

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چون قوی ترش میکنه تجربه رابطه با یک آدم سمی تو رابطه های بعدش بهتر میتونه سیاست داشته باشه و رفتار کنه 

دردی که نکشتت قوی ترت میکنه👍🏻👍🏻👍🏻

کسی هم که بازی داده خودش یه روز بازی دادنش اگرم آسیب بزنه به طرف کارما پس میده

من ۵ سال باکسی بودم عاشقانه دوسش داشتم

همه ی فکرو ذکرم اون بود تمام هواسم پی اون بود 

ی دفعه بعد ۵ سال منطقم اومد سراغم باهاش کات کردم.

۶ ماه کات بودیم.دیدم کلی موقعیتای خوب اومد سمتم این موقعیتا قبلشم بودا اما من درگیر ا ن بودم ن میدیدم ن میشنیدم ن میفهمیدم

چون خودم کات کرده بودم و درد عاشقی نداشتم پس چشمام باز بود

بعد ۶ ماه برگشت سمتم

چرا چون دید عقل و منطقش و احساسش منو میگه

ادم هم سطحم سراغم نمیاد به این چیزا نیس خدا باید برات بخواد

توضیح دادم

من ۵ سال باکسی بودم عاشقانه دوسش داشتمهمه ی فکرو ذکرم اون بود تمام هواسم پی اون بود ی دفعه بعد ۵ سال ...

همه مثل هم نیستن لابد من اصلا کیس خوبی اسممو نمیاره همشون از۱۰۰درصد به سی هم نمیرسن