2777
2789

من دوست دارم زودتر از خانوادم جدا بشم برم جای دور

شرایط خونه خوب نیست و باید دور بشم 

دوسال موندم پشت کنکور اما هیچی نخوندم کتابام کاملا سفیده فقط پای گوشی بودم 

الانم باید ازاد همینجا تهران بخونم چون هیچی نمیارم دولتی شهرای دیگه که به بهونه اون برم

شما میگید چیکار کنم💔

واقعا زندگیم سردرگمه نیاز به کمک دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دور از خانواده و بدون پول و توی این سن کم جای دیگه و دور شدن از خانواده خیلی میتونه اسیب زننده باشه تنها یک جور دور از خانواده بودن به نفعه که خدایی نکرده اسیب بزنن به کسی پدر یا برادر قصد تعرض داشته باشن و یک سری مشکلات این چنینی 

اگر خیلی مایل بودی به دوری و اندکی مستقل شدن گوشی خاموش میکردی درستو میخوندی دولتی یه جای دور میزدی که هم مکان خواب داشته باشی هم از نظر تغذیه مشکل نداشته باشی هم امن باشه 

میتونستی کار دانشجویی هم تو همان شهر بکنی 

راه حل همین بوده که شما ترجیح دادی گوشی بازی کنی 

به هر جا بخوای برسی اول باید سختیشو بکشی 

زندگی شاید یه خواب باشه و تمام این اتفاقات یه رویا یا کابووس باشه ولی من دلم میخواد حتی اگه خواب هم باشه یه خواب شیرین باشه دلم‌میخواد ارزوهام برآورده بشه سفر برم دنیا رو بشناسم دلم میخواد از خودم راضی باشم وقتی که از این خواب عمیق بیدار شدم و چشمام باز شد و یه نسیم خنک خورد به صورتم یه لبخند درشت رو لبام بشینه و با خودم بگم آخیش چقدر لذت بردم 

عزیزم دور از خانواده و بدون پول و توی این سن کم جای دیگه و دور شدن از خانواده خیلی میتونه اسیب زننده ...

عزیزم شما تمام این توماری که نوشتی سرزنش بود

خودم به اشتباهم واقفم سرکوفت نخواستم 

عزیزم شما تمام این توماری که نوشتی سرزنش بودخودم به اشتباهم واقفم سرکوفت نخواستم

الانم دور نشده یک سال دیگه بمون پیش خانواده درستو بخون قطعا میتونی یک جا بهتر قبول بشی و راحت زندگی کنی فقط یک سال دیگه سختی بکش بعدش راحت میشی

زندگی شاید یه خواب باشه و تمام این اتفاقات یه رویا یا کابووس باشه ولی من دلم میخواد حتی اگه خواب هم باشه یه خواب شیرین باشه دلم‌میخواد ارزوهام برآورده بشه سفر برم دنیا رو بشناسم دلم میخواد از خودم راضی باشم وقتی که از این خواب عمیق بیدار شدم و چشمام باز شد و یه نسیم خنک خورد به صورتم یه لبخند درشت رو لبام بشینه و با خودم بگم آخیش چقدر لذت بردم 

ببخشید اگه ناراحت شدی از حرف من منظوری نداشتم‌و نمیخواستم سرکوفت بزنم‌منظورم این بود راه بهتر اینه راه های دیگه هم هست که سختیش بیشتره چون سنت کمه و دیر نشده امسال هم میتونی شانس خودتو امتحان کنی و بخونی 

دوستای من اکثرا سال سه قبول شدن و رفتن دانشگاه 

به هر حال عذر میخوام