2777
2789
عنوان

خواهر شوهر ها

130 بازدید | 22 پست

سه تان ،حس میکنم یکم حسادت دارن و شایدم من الکی فکر میکنم ،کل دختر هاشون باهم یه گروه دارن داخل روبیکا ولی منو عضو نکردن ،سری قبلی قرعه خانگی نوشتم پیش یکیشون درومد دادم طلا گرفتم اینسری نوشت اصلا بهم نگفت که ادم جمع میکنه ...

خداروشکر کن که تو گروه عضوم نکردن اعصاب داری بعدم قرعه باهاشون ننویس کلا دور باش ازشون دوری و دوستی د. کنار احترام

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر کن که تو گروه عضوم نکردن اعصاب داری بعدم قرعه باهاشون ننویس کلا دور باش ازشون دوری و دوستی ...

خب منم دوست داشتم  توی جمعشون ببشتر باشم و از قضا از خدا کنه ان شاءلله قراره رشته خوبی مثل مامایی رو برم دانشگاه 

نمیدونم اگه اینو بدونن چکار میکنن

خب منم دوست داشتم توی جمعشون ببشتر باشم و از قضا از خدا کنه ان شاءلله قراره رشته خوبی مثل مامایی رو ...

حوصله داری اون جمع سمی توش نباشی بهتره روتون بهم بلز میشه جلوت همه چی میگن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
موافقم ،ولی خب منم تنهام یه خواهر دارم که اونم خیلی سرده و ازم خیلی دوره

اووووه دختر تو خوبه ی خواهر داری من حتی همون خواهر سرد رو هم ندارم 

شوهرتو ب خودت جذب کن

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

حوصله داری اون جمع سمی توش نباشی بهتره روتون بهم بلز میشه جلوت همه چی میگن

اخه من اهل غیبت هم نیستم ولی اونا اینجورن که میشینن از همه چیز و همه کس میگن .یکبار گفتن فلانی از فامیلات راجبت اینو گفت ،منم به طرف گفتم این چه حرفی بوده زدی ،فامیل خودتو میفروشی ،کلا حاشا کردن که ما بهت نگفته بودیم این حرفو زده 

توقعات زیادی نیست عزیزم ،برای منی که صمیمانه باهاشون رفتار کردم انتظار دارم صمیمانه باهام رفتار بشه ...

اینکه بخواهید شما رو وارد حریم کاملا خصوصی خودشون کنند توقع زیادی هست

این با رفتار گرم و صمیمی خیلی متفاوته