من چند سال پیش ایودی امتحان کردم بهم نساخت الان پنج ساله طبیعی جلوگیری میکنم ولی شنیدم طبیعی اصلا روش جلوگیری نیست
این دفعه خیلی علاعم بارداری رو دارم
آمپول خوبه بزنم اگه حامله نبودم ؟
قرص هم نمیتونم بخورم عصبی میشم 😮💨
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
من که رسماً دیونه شدم شوهرم خیلی بیشعوره خودش که کاندوم نمیزنه منم نمیزارع قرص بخورم یا آمپول بزنم میگ نمیخاد بچه ای فردا پس فردا یه بچه دیگه خاستم یهو نمیشه
اره خوب دستکاری کنی هورمونات بهم میریزه ممکنه باعث کیست بشه چرا کاندوم نمیزارا
میگه بدم میاد از کاندوم