2777
2789
عنوان

اونایی که تا بهشون توهین میشه نی نی یارو تگ میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 45 پست
بنظرم جواب توهین رو باید با توهین دادخیلیا بلد نیستن متوجهی؟

چرا باید کار وقیحی که یکی انجام داده منم بدم؟ 

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃اگه میخوای بیشتر دلیل حجابو بدونی این تاپیکمو بخون: دلیل و فلسفه ی حجاب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه اعلاناتمو باز نمیکنماگه منم مثل اون توهین کنم مثل اون بیشعور میشم نه؟

نه تو از خودت دفاع کردی بنظرم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

این دیگه از فحش گذشته و تهمته اونم چه تهمتی شکایت میکردی پدرجد طرفو میاوردن جلو چشمش

کجا شکایت کنی    کجا عدالت هست ک پیگیری کنن

نی نی یار بجای اینکه اونو تعلیق مشکی کنه  اومد منو ۷ روز تعلیق کرد    اینم یجور حق الناسه   منکه نی نی یارو نمیبخشم

ن فقط طبق قانون. سایت دارن پیش میرن

خب پس اگه نی نی یار منطقی عمل کنه و کسی این وسط کس دیگه ای رو گزارش نده نی نی یار باید شروع کننده توهین و فحش و ناسزارو تعلیق کنه 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عزیزم بی ادبی و فحش رو همه بلدن ولی مگه ما شخصیتمون مثل اوناست ؟!

شخصیتت اینه فحش بخوری؟

خب من شخصیتم طوری نیست به من توهین بشه وایسم نی نی یار تگ کنم 

منم باید به همون اندازه بهش توهین کنم نه بیشتر

نه ۳ روز نیست یکی ب من توهین زشت کرد گف خرابی ک مهریه گرفتی من بهش گفتم اسکول نی نی یار او ...

ارزششو داشت

جواب توهین سکوت و احضار نی نی یار نیست

دست بالای دست بسیار است قرار نیست همیشه مثل دیگران رفتار کنیم اینجا مجازیه و راحته توهین تو دنیای وا ...

اون که ۱۰۰ درصد

آدما رفتارشون تو مجازی و واقعیت زمین تا آسمونه

چرا باید کار وقیحی که یکی انجام داده منم بدم؟

تو با این امضات چرا این حرفو میزنی

کار یزید و شمر و حرمله و عمر سعد و... وقیحانه نبود؟ خب چرا یکی مثل مختار رفت انتقام خون شهدارو ازشون گرفت؟ خب می‌شست نگاه می‌کرد شکایت می‌برد پیش یزید بهتر نبود؟

خب پس اگه نی نی یار منطقی عمل کنه و کسی این وسط کس دیگه ای رو گزارش نده نی نی یار باید شروع کننده تو ...

ولی اینطور نیست   نی نی یار اصلا عادلانه عمل نمیکنه  اصلا نمیخونه  الکی هر دو رو تعلیق میکنه

اسکول کمترین چیزی بود ک میشد گف اگ قرار باشه منم تعلیق شم باید منم حرف زشت میزدم

از نظر اینا کلمه ی (تو) فحشه

شان به اینه که بهت توهین شد همون اندازه جوابشو بدیاین تو احادیث هم اومده بدی کردن بهت به همون اندازه ...

اگ بخوام منم با همون ادبیات باهاش حرف بزنم منم میشم هم رده ی اون شخص

شخصیتم خیلی برام با ارزش تره تا بخوام پا به پای یکی بهش فحاشی کنم و فکر کنم ک خالی شدم،اینجوری از خودم دور میشم و همیشه باید ببینم طرف مقابل چجوریه تا منم باهاش هماهنگ بشم در حالیک من اصلا اینو نمیخوام و برای خودم حریم دارم و به خاطر هیچ بنی بشری هم حریم شکنی نخواهم کرد

البت در کنار حفظ شخصیتم با تگ کردن نی نی یار اون رو هم به تعلیقی میفرستم تا بشینه سرجاش😊

گر تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟!

تو با این امضات چرا این حرفو میزنیکار یزید و شمر و حرمله و عمر سعد و... وقیحانه نبود؟ خب چرا یکی مثل ...

بله باید اونارو خوارو ذلیل کرد

ولی نه با ناسزا

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃اگه میخوای بیشتر دلیل حجابو بدونی این تاپیکمو بخون: دلیل و فلسفه ی حجاب