2777
2789

خانمهایی که شوهرهای انسان دارید حرف بد فحش دروغ از دهنشون نمیاد بیرون هزااااار هیچ از بقیه خانمها جلویین 

یه لقمه بخورین یه لقمه هم نذری بدین برای این شانسی داشتین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا...ولی ایکاش سلامتی هم داشت 

یه چیز هست چیز دیگه نیست 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

هرچقدر دست و لباز باشه هرچقدر امکانات برای زندگیت فراهم کنه تا انسان نباشه پشیژزی ارزش نداره

ولی من دلم می خواست شوهرم اینقدر مودب و محترم نباشه ولی لارج باشه ، خسته شدم از نداری و دو دو تا چهار تا

[QUOTE=393770458]شوهرم مودب و خوش اخلاقه ولی خسیسه[/QUOT

خسیس بودنش رو کم کم میشه درست کرد ولی مرد بد اخلاق که بی ادبی و بددهنی از همون بچگی باهاش بوده رو نمیشه کاریش کرد 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

هرچقدر دست و لباز باشه هرچقدر امکانات برای زندگیت فراهم کنه تا انسان نباشه پشیژزی ارزش نداره

بنظرم شانس هیچ معنی تو زندگی نداره اینا تفکر سکولارهاست...ما مسلمونا به خواست خدا اعتقاد داریم

بعدشم بنظرم همون خدا هرگز لقمه حاضر آماده تودهن بنده ای نذاشته

شوهرم خیلی عالیه ولی از اول اینطور نبود ۱۵ ساله ازدواج کردم به مرور تربیت و اخلاقش عوض شد الان نگو عشق و جونمه❤️

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬