2777
2789
عنوان

بنظرتون این کار و بکنم یا نه و چرا

39 بازدید | 3 پست

برادرم سی و سه سالشه و معتاد صنعتی و از بچگی بی اعتماد به نفس و ساده و بی زبون و گوشه گیربود 

و هیچ پول و سرمایه ای ندارن با اینکه کار میکرد همشو خرج کرده

ی بارم دوسه سال پیش بابام بش دویست ملیون پول داد باش سرمایه گذاری کنه دوستاش ازش بالا کشیدن

حالا سه ماه کمپه

ب فکرم زده وقتی اومد بیرون جلو خودش الکی ب خانواده م و بقیه بگم پیش من پول داشته و پیش دادم ماشین بخره

یا بگم زمینی ک دارم شریکی خریدیم (ک بش اقتدار و غرور بدم)

اگه نظرتون مثبته ب خودش چی بگم

و وقتی نیست ب خانواده م بگم الکی گفتم برای خودمه 

اگه منفی چرا

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

به نظرم نیاز به دروغ نیست، شما و خانواده همتون باید رفتاراتون هماهنگ باشه باهم و نقش حمایتی داشته باشید، این دو دستگی ها خودش آسیب زننده ست، بعدشم ایشون باید جلسات NA بعدش شرکت کنه اونجا بهش کمک میشه خیلی راهنما دارن، خودتون از مشاور هم میتونید کمک بگیرید برای طرز رفتار بهتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.