2777
2789
عنوان

نمیتونمم انتخاب کنم

44 بازدید | 4 پست

سلام من رشتم انسانیه و سال بعد کنکور دارم ولی نمیدونم که چه شغلی رو از انسانی انتخاب کنم چون علاقه ای بهش ندارم.من نهم معدلم ۲۰ و درسم خوب بود و هر رشته رو میتونستم برم و بخونم اما چون عاشق هنر و موسیقی بودم و جوگیر بودم هی میگفتن انسانی راحته واسه همین انتخابش کردم که همراهش موسیقی رو ادامه بدم اما نشد و ریدم .شاید اگه میرفتم تجربی و فیزیوتراپی رو انتخاب میکردم بیشتر به نفعم بود الامم که دوازدهم ۴۰ درصد تاثیر داره ولی یک سال سخته تجربی رو جمع کنی مخصوصا اگه از پایه نخونی ،میترسم انسانی آینده ای نداشته باشه کنکور هنر هم چون اینجا بدرد نمیخوره نمیدونم بدم یا نه یا برم حداقل زبان بدم که از انسانی بهتره شاید آیندش مترجم بشم یا آموزشگاه بزنم .

از انسانی مدیریت روهم بدم نمیاد ولی نه اونقدر و راجب ایندش مطمئن نیستم اگه چیزی میدونین بگین 

بنظرتون همین انسانی بمونم و بدون علاقه ادامه بدم یا برم هنر یا زبان بدم یا سختی بکشم و رشتم عوض کنم به تجربی واقعا نمیدونم دلم یه آینده خوب میخواد خودم راضی باشم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.