2777
2789

بچه ها 

نزدیک ۱ ساله با شوهرم آشنا شدم 

ببین قشنگ ایده آل ایده آل بود رفتارش 

حدودا ۱ ماه و نیمه ، اخلاقایی خوشم نمیاد بروز میده مهم ترینشم اینه که از من ناراحت میشه دائم (اکثرا برای مسائل مسخره عروسی و قبل عروسیه)و تو خودش فرو میره☹️ این یک ماه و نیم  محبت و اخلاق خوبم نشون داده 

البته بگم از  دوتا شهر مختلف هستیم ،اصالتمون ۱ جاست ولی بعد عروسی که خیلی نزدیکم هست ، من باید برم شهر اونا

ولی واقعا خستم از این رفتارش ، حس می کنم بزنم زیر همه چی ، بهش بگم بیا تمومش کنیم 

اینکه برم شهر غریب دائم ناراحت بشه و دم کنه خیلی سخته....

💐خدایا شکرت💐

اولاً هرچی پیش میری چیزای بد بیشتری ممکنه رو بشه، در ثانی اگه فکر کردی یه آدم کاملاً مطابق میلت می‌تونی پیدا کنی سخت در اشتباهی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولاً هرچی پیش میری چیزای بد بیشتری ممکنه رو بشه، در ثانی اگه فکر کردی یه آدم کاملاً مطابق میلت می‌ت ...

درسته ...

ازدواج یه جوره .... ازدواج نکردنم یه جور

💐خدایا شکرت💐
درسته ...ازدواج یه جوره .... ازدواج نکردنم یه جور

بله، سعی کن رگ خوابشو پیدا کنی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...