2777
2789
عنوان

بچه ها تو خدا بیاین یه چیز بگین من این احمق رو دوست نداشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 142 پست
متاهله

به خدا منم خیلی به این تاهلش احترام گذاشتم دلیلش رو بالا گففتم

من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=773511

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده شور مردای کثیف امروزی ببرن که اعتماد دیگه تو ایران زیر سوال بردن معنی مرد بودن دیگه از بین بردن

ب نظرم مشکل از هم جنس های خودمونه اگه طرف نخ نده اون اقا از دهنش زیادیه که وارد رابطه شه نمیشع کسی رو ب زور مجبور کرد رابطه رو شروع کنه یا ادامه بده

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
تو اشتباه کردی سوزش هم نداره تو یکی دیگه رو سوزوندی خودتم سوختی هیچی تو   این دنیا بی جواب نمی ...

والا من خیانتی نکردم حتی بهم گفت داریم جدا میشیم

من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
کلا ابن آقا نمیذاره بهش بدبگذره 😥

شما که فهمیدی زن داره خودت باید کات میکردی . بیچاره اون زن 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
چرا هستم بعد ازاون جریان نه پیام دادم نه کاری کردم 

آفرین، دائما به خودت یادآوری کن که اون آدم چقدر بی تعهد و بی مسئولیت هست و ارزش نداره که براش وقت بذاری....

حواست باشه که از سر تنهایی به هر کسی علاقه مند نشی عزیزم

یه درصد فکر کن زنش دوست پسر داشته باشه این هفت خط هم دست رو دست گذاشته باشه

والا این خیلی راحت حرف میزد در این مورد

بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
والا هزار جور داستان سر هم کرد  سه ساله با هم حرف نمیزنیم زتم دوست پسسر داره و .......

هر داستانی که سر هم می کرده حتی این داستان ها ، مجوزی برای ارتباط داشتنتون نبوده. به هر حال ایشون متاهل بوده با هر داستانی.  

یا رَب نظر تو برنگردد ...
آفرین، دائما به خودت یادآوری کن که اون آدم چقدر بی تعهد و بی مسئولیت هست و ارزش نداره که براش وقت بذ ...

آخه چرا واقعا دلم براش باید تنگ بشه

این من رو ازار میده

بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
ب نظرم مشکل از هم جنس های خودمونه اگه طرف نخ نده اون اقا از دهنش زیادیه که وارد رابطه شه نمیشع کسی ر ...

اره زنای ایران خیلی احساساتین مردا هم که سو استفاده گر بابا یکم نسبت به دوستی و رفاقت بی اعتنا باشید 

شما تا موقعی که این آقا نره با یکی دیگه مشکلی با این کار خودتون نداشتین ینی ؟مثلا اگه این آقا نمیرفت بایکی دیگه میخواستی ادامه بدی؟اونوقت با اون آقا چه فرقی داشتی

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕
والا من خیانتی نکردم حتی بهم گفت داریم جدا میشیم

خب الان که فهمیدی بکش کنار بهش فکرم نکن من خواهرم تو نامزدیش نامزدش با یکی اشنا شد هی بهونه در اوردو ازش جدا شد و رفت با اون زن ازدواج کرد و خواهرم موند با دل شکسته

مردها هوسشون بیشتر از دوس داشتن هستش