2777
2789
عنوان

خانم های باردار خواهشا یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2873 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی بیاد حاضرم تموم دردها رو بکشم فقط خیالم راحت باشه نی نی سالمه

الهی عزیزم ..بچه ت بسپار به خدا از ته دلت یقین داشته باش که خدا بهترین حفظ کنندگانه ..سوره حجرات مرتب بخون برای حفظ جنین سفارش شده 

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
کاشکی بیاد حاضرم تموم دردها رو بکشم فقط خیالم راحت باشه نی نی سالمه

از این دعاها نکن! الان اینطوری میگی

وقتی از درد کلافه باشی نمیتونی تغذیه خوبی داشته باشی، نمیتونی آرامش داشته باشی، نمیتونی کارهای مفید برای سلامتی جسم و روان خودت و بچه ات داشته باشی

انشاءالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و کوچولوت صحیح و سالم بیاد بغلت 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
من الان از سوزش معده دارم روانی مییشم یعنی ب حد جنون رسیدم ماشاء الله بچمم جاش تنگ شده دیگه تکوناش د ...

عزیزم خدا رو شکر دیگه چیزی نمونده که نی نی رو بغل بگیری.برای منم دعا کن که نی نی سالم باشه و قلبش بزنه