2777
2789
عنوان

اینوری یا اونجوری آخر؟

143 بازدید | 12 پست

من قبل بارداریم با شوهرم خیلی پایه بودم اهل تفریح و خوشگذرونی و... الان ک باردارم یسری کارا رو نمیتونم کنم و فقط تو جمع دوستامون حضور دارم. اما شوهرم و منع نکردم چون خیلی باهم صمیمی هستیم.و خواستم ک اون آزاد باشه. امشب با دوستاش قرار گذاشت ک با هم باشم دوستاش مجردن.قرار شد برن خونه یکیشون قرار شد منم برم. اما دیدم اگ برم حوصله سر میره. شوهرمه خیلی حساسه به اینکه من ناراحت نشم وراضی باشم ک بره با وسواس بخاطر همین بهش گفتم چون قرار گذاشتی برو اما من نمیام چون بیام شماها فاکتور فرق داره و من حوصله سر میره برم خونه راحت ترم. و اومدن تنهایی خونه. چن بارم ازم پرسید اگ میخای نرم اما گفتم نه برو. الان نمیدونم بعد بچه هم اینجوری منو تنها میذاره با اینکه خودم گفتم برو خودشم کلی ناراحت میشه ک اینجوری تنها بره... اما چون قرار داشت خودم راضی نبودم ک کنسل کنه. نمیدونم ازین ببعد چ برخوردی کنم ک براحتی با تنهایی من کنار نیاد و خودش دیگه ازین قراره ب ذهنش خطور نکنه. بازم میگم چون ما یکبار در مورد این مسائل همه چیو با خودمون حل کردیم نمیتونیم داد و قال کنم  و بزنم زیر حرفام . میخام زیر پوستی عمل کنم

داد و قال نکن ولی قرار نیست چون شما حامله ای ایشون و آزاد بذاری هرکاری دوس داره بکنه. اصلا این تصور که من حاملم الان خیلی کارا نمی تونم بکنم پس شوهرم خودش بره اون کارارو انجام بده از بیخ و بن غلطه ولی نمی دونم چجوری اومده نشسته تو سر ایرانیا

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که قبلا حرفاتونو زدین اگه بخوای یهو.روال رو عوض کنی نتیجه ای به جز دعوا و.ناراحتی نداره

انشالا بچه که اومد شما هم ماهی یکی دو  بار بچه. بسپار به پدرش و با دوستانت برو خرید ، استخر ، سینما و کافی شاپ و...

هر زن و شوهری نیاز دارن چند وقت یه بار تفریحات سالم با دوستانشون و بدون همسرشون داشته باشن به جای اینکه به شوهرت عذاب وجدان بدی و روال زندگیتونو خراب کنی ، برای خودت هم برنامه های سالم و خوب مجردی ترتیب بده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
من خوب متوجه نشدم شما میخای نره یا مشکلی نداری؟ 

دیدی ک ما خانما چجوری ایم... خودمونی نمیتونیم چمونه😁😁گاهی مشکلی ندارم واقعا ک بره اما به شب رفتنش حساسم... دوست دارم خودش بگه چون شبه و تنهایی نمیرم

دیدی ک ما خانما چجوری ایم... خودمونی نمیتونیم چمونه😁😁گاهی مشکلی ندارم واقعا ک بره اما به شب رفتنش ...

نه عزیزم مغز مردها اینجوری. عمل نمیکنه هرگز این انتظلرو. ازش نداشته باش اگر دوست نداری بگو. که نداری و ترجیح  یا هم باشید. این حرف از. تجریه میاد. هیچ وقت انتظار. اینکه همسرت خودش بفهمه نداشته باش که نتیجش فقط نا امیدیه 

ای کاش به جای دین به انسانیت معتقد بودیم 🙊🙈🙉
نه عزیزم مغز مردها اینجوری. عمل نمیکنه هرگز این انتظلرو. ازش نداشته باش اگر دوست نداری بگو. که نداری ...

دقیقا... کم کم دارم به این نتیجه میرسم.. دقیقا مردا مث پسر بچه ها سر ب هوان هر چی بگی یادشون میره هی باید تکرار کرد