2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16399503/کنکوریا

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

من کتاب تستام رو به قیمت پایین میفروشم

جزوه و بعضی کتاب هام رو هم هدیه میدم

لطفا اگه قصد خرید دارید تلگرام به این آیدی پیام بدید براتون عکس کتاب ها رو بفرستم

Ahp_12345

اگر کسی رو میشناسید وضع مالی خوبی ندارد هم لطفاً اطلاع بدید بهش صحبت کنیم من تخفیف بیشتری بدم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون اگه از دهم کم کم‌شروع کرد منطقیه برای دندون اول و بعد فیزیو؟  و ابنکه چجوری استارت بزنم‌ و روزی چند ساعت بخونم اصلا نمیخوام پشت کنکور بمونم به هیچ وجه حتی شده آزاد هم میزم و نمیخوام‌ خیلی فشار رو خودم بیارم و سلامت روان ازم گرفته شه به خاطر همبن میخوام از همین اول دبیرستان شروع کنم که دوازدهم زیاد اذیت نشم پیشنهادتون چیه و اینکه تو این ۲۰ روزه باقی مونده چیکار کنم 

به نظرتون اگه از دهم کم کم‌شروع کرد منطقیه برای دندون اول و بعد فیزیو؟ و ابنکه چجوری استارت بزنم‌ و ...

سلام 

بله شدنیه 

در کل با یه برنامه درست و اصولی از همین الآن میتونین خیلی جلو بیوفتین / بهتره از تابستون لذت ببرین و کتابای دهم رو در حد روزی ۲ ساعت پیش خوانی کنید 🌱

اگه نیاز به مشاوره جدی تری دارید میتونید درخواست دوستی بدید 🌷

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

با رتبه ۱۸ هزار منطقه یک ، چه پیراهایی رو میتونم روزانه بیارم ؟ امیدوار باشم یا نه

سلام 

بله امیدوار باشین 

اتاق عمل / هوشبری / رادیو / بهداشت محیط و عمومی / پرستاری آزاد/ علوم آزمایشگاهی آزاد / فوریت پزشکی و ... 🌸✅

من انسانیم و تایم درس خوندنم تو خرداد بالا بود ولی الان

ب زور ۵ ۶ ساعت 

تازه پیوسته م نیس

همینطوری از رو کتاب درسی خوندم و تازه دارم کتاب تست میخرم 

چیکا کنم چون میخام حقوق بیارم

و اینک مثلا من ی درس از منطقو تو ۴۵ مین میخونم

و در آخر روز  تایم مطالعه خیلی کم میشع(:

ی فرفری ۱۷ سالم_ آقایون درخاست دوستی ندید من مث مامانو خاهرتون نیستم 

من انسانیم و تایم درس خوندنم تو خرداد بالا بود ولی الانب زور ۵ ۶ ساعت تازه پیوسته م نیسهمینطوری از ر ...

سلام وقت بخیر 

بزنید رو لینک و اونجا سوالتون رو بپرسین 👌✅