2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۵ سال و ۱۱ ماه و ۱۸ روزتقریبا دوماه دیگه میشی ۳۶

این ۱۸ روز بشه ۳٠ روز میشی ۳۶

ینی ۱۲ روز دیگه تولد۳۶ سالگیت میشه

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃اگه میخوای بیشتر دلیل حجابو بدونی این تاپیکمو بخون: دلیل و فلسفه ی حجاب

نه عزیزم ۳۵تموم‌میشه

نه ۳۶ سالمون تموم میشه ‌وارد ۳۷ میشیم .

اما اگه پرسید باید بگیم ۳۶ ساله هستیم .

چون میشیم ۳۶ سال و یک ماه .۳۶ سالو دوماه.و ۳۶ سالو ۶ماه و ..‌‌‌.....

تا شهریور سال بعد شما ۳۶ سال میگی ولی داخل ۳۷ هستی چون ۳۷ تموم نشده اسمی ازش نمیاری.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

36 سالتون تموم میشه وارد 37 سالگی میشین ولی اگه کسی پرسید باید بگی 36 سالمه چون هنوز 37 سال پر نشده اون سالی که پر شده کامل رو باید بگین

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من ۲۴ عزیزم...شما در چه حالی؟چه میکنی؟

عزیزمم🥰

پایدار و نامدار باشید .

چه خوبه آدم همسن خودشو پیدا میکنه .

درگیر بزرگ کردن ۳تا پسر بچه شیطون😂

مممنونم خدا گل پسرهای شمار رو هم حفظ کنهشما نگران نیستی نزدیک ۴۰ داریم میشیم؟؟؟

فداتشم .

نه بابا😂😂😂

اصلا بهش فکر نمیکنم کلا رو سن حساس نیستم.

مهم دله😉

من همین الانم باز دلم همون بازیگوشی های ۱۵ سالگیمو مبخواد و اگه پاش بیوفته میشم همون دختر بچه😁

فداتشم .نه بابا😂😂😂اصلا بهش فکر نمیکنم کلا رو سن حساس نیستم.مهم دله😉من همین الانم باز دلم همون با ...

دمت گرم....

من این مشکل ناباروری ثانویه م خیلی داغونم کرده.

همش احساس ناکافی بودن دارم.