2777
2789

مثلا ساعت یک و نیم ظهر میگه می‌خوام بیام خونتون خب مگه ساعت یک ظهر تایم آرامش و استراحت نیست ؟

اصلا عجیب غریبه 

نمی‌دونم چیکار کنم که آداب جایی رفتن. و یاد بگیره

اون موقع که نمیخوای بیاد گوشیو جواب نده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون موقع که نمیخوای بیاد گوشیو جواب نده

خب اون موقع نیاد ساعت چهار و پنج میاد .من از این که روزانه یکی بیاد خونمون آرامش ازم گرفته میشه 

چون ی جورایی بعدش وظیفه ام حساب میشه که خونه بشینم یا مثلاً اگه همون ساعت خونه نباشم هر موقع برگشتن خونه تایم بیشتر میاد میمونه و ساعت دیگه 

من اصلا از این که هرروز بیاد بدم میاد دوست دارم بعد از چند روز بیاد

منم هرساعتی میریم یه سرشون بزنیم پشت سرمون میان خونمون یا حتی یه مدت یاد گرفته بودن با خودمون برمیگشتن خونمون دو روزم می مونن

منم دیگه خسته شدم واقعا

درک نمیکنن اونا بزرگترن ما میریم یه سرشون میزنیم فک میکنن باید پشت سر ما بیان خونمون 

تازه مادرشوهرم هرروز الکی خودشو میزنه ب مریضی هرچی هم میبریمش دکتر هیچیش نیس 

همین روزهاست ک بزنم ب سیم اخر

منم هرساعتی میریم یه سرشون بزنیم پشت سرمون میان خونمون یا حتی یه مدت یاد گرفته بودن با خودمون برمیگش ...

آره اتفاقا مادرشوهر منم خودش به مریضی میزنه که بهش بگم شبها بیا خونمون بخواب.

هرروز که زنگ میزنه میگه قلبم شب تا صبح درد می‌کرده نخوابیدم 

نفسم نمیومده 

بهم گفتن تنها نخواب که ممکنه تو خواب بمیری 

نمی‌دونم غذا نتونستم درست کنم همسایه برام آورده 

خب پس چه رفتاری در مقابلش دارین ؟

گاعی ایفونو از برق میکشم یا خودمو میزنم بخپاب اگر شوهرم در باز. کنه جواب تلفن نمیدم 

قبلنا همش میزاستم رو هواپیما

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗