نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
گیریم زمین دادن خرج اون بچه تا بزرگ شه چقدره اصلا شیر خشک گیر میاد ک بدی بچه از گرسنگی غش نکنه الان شیر واسه نوزاد راحت گیر نمیاد بقیه هم بابت شیر خشک گرفتارن اگر میاری حواست باشه به همین موضوع حداقل
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
گیریم زمین دادن خرج اون بچه تا بزرگ شه چقدره اصلا شیر خشک گیر میاد ک بدی بچه از گرسنگی غش نکنه الان ...
شهرستان هستید؟