2777
2789

دوستم ۵تابچه داره مستاجره

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گیریم زمین دادن خرج اون بچه تا بزرگ شه چقدره اصلا شیر خشک گیر میاد ک بدی بچه از گرسنگی غش نکنه الان شیر واسه نوزاد راحت گیر نمیاد بقیه هم بابت شیر خشک گرفتارن اگر میاری حواست باشه به همین موضوع حداقل 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
نه 1400ب اینور

بله یکیش ۳یا۴ ماهش نشده

اون یکی دوسال

بزرگش کلاس ۴میره

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

گیریم زمین دادن خرج اون بچه تا بزرگ شه چقدره اصلا شیر خشک گیر میاد ک بدی بچه از گرسنگی غش نکنه الان ...

شهرستان هستید؟‌