2777
2789
عنوان

بچه دار شدن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میزان حقوق دیگه اهمیتی نداره چون هرچقدر حقوق بالاتر بره لایف استایل تغییر میکنه بهتره اول آمادگی روا ...

چقدر خوب گفتی هزاران لایک

مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن!             یه مبارز واقعی باش

مممنونم فکر کنم تو یه تاپیکی گفتین درآمدشون ۷۰ هست ایراد نداره بپرسم توی موسسه مدیر فنی هستن یا توی ...

عزیزم درآمد شون پس از قسط این مبلغه ایشون تو یه موسسه حسابرسی فقط شریک هستن وکارای غیر بورسی رو انجام میدن نه دوره مدیر فنی رو گذروندن فقط امضا گزارشات بازرس مستقل رو میزنن داخلی کار نمیکنه ولی خب من تو تاپیکا مبلغی که برامون میمونه میگم وگرنه ما خیلی قسط داریم بخوان بدون پرده و صادقانه به شما بگم ایشون فقط از کارای امضاشون نزدیک صد و ده رو در میارن البته بازم میگم شانسی که آورد شریک هاش خوبن و کار زیاد غیر بورسی  دارن و نیرو کم که باعث میشه به نیرو کم پول بدن ولی کارای خدمات مالی حسابداری که هم من به من میدم که انجام بدم اما من متاسفانه اونقدر تنبلم بیشتر پول نیرو میدم چیزی دست خودمو نمیگیره  دعا دعا میکنم زودتر استخدامی قبول بشم از خصوصی و دردسراش متنفرم تو تاپیکام هست چقدر نیرو هام اذیتم کردن ببخشید طولانی شد دلم پر بود

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

عزیزم درآمد شون پس از قسط این مبلغه ایشون تو یه موسسه حسابرسی فقط شریک هستن وکارای غیر بورسی رو انجا ...

مدیر فنی دوره خاصی نداره وقتی یکی ازمون قبول بشه تا زمانی که حائز شراکت بشه سمتش میشه مدیر فنی که خوب همسر شما شریک هستن

اتفاقا کارای غیر بورسی منفعت بیشتری داره 

من چون خودم و همسرم  حسابرسی هستیم در جریانم یکم درامد به نظرم پایین بود واسه همین برام سوال پیش اومد 

ببخشید اگر پرسیدم 

فقط حیف نیست حسابرسی ول کنین برید کار اداری البته که روحیه ادمها فرق داره بهر حال موفق باشید 

مدیر فنی دوره خاصی نداره وقتی یکی ازمون قبول بشه تا زمانی که حائز شراکت بشه سمتش میشه مدیر فنی که خو ...

من خودم حسابرس نیستم بله مدیر فنی باید آزمون بده  مثلاً شریکش اومده از ارشد و سرپرست دونه دونه گرفته تا مدیر فنی اما همسر من بعد از سه سال چهار آزمون ( حسابداری . حسابرسی .مالیات .قانون تجارت ) رو داد و قبول شد  و مدت یک سال کارآموزی کرد اما ولی  کار بورسی زمانی خوب بود الان سازمان بورس پدر بازرس و خیلی در میاره همسر من شش ماه تعلیق شد سر بورس دیگه  نمیگیره  بگیره هم امضا دوم میزنم 

من اصلا روحیه ام با مدت کار بالا حسابرسی و حجمش سازگار نیست خیلی کار سختیه خصوصا اگر شریک نباشی و حسابرس باشی باید همش بری مأموریت 

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم  بازم سوالی داشتی در خدمتم🥰😍😘 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞