2777
2789

نمیدونم درسته یانه ولی گفتم بزارم شاید یک درصد درست باشه

شخصی توی زندان عمان بوده وگفته بیست ساله اینجام کسی خبرنداره فکرمیکنن فوت شده

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

*🔺معمای ۲۰ ساله مرد استان فارسی که از عمان پیام داد و می‌گوید زنده و زندانی است*

🔹 این روزها پیامی در شبکه های مجازی دست بدست می شود که بدین شرح است:  “سلام دوستان یه نفر مال میناب داخل زندان عمان بوده الان آزاد شده داره میگه یکی مال استان فارس…به نام رضا آزادی داخل زندان عمان هست گفته ۲۰ساله خانوادم فکر میکنند من مردم گفته بگو تا بیان به دادم برسن به این شماره زنگ بزنید ۰۹۱۷۹۸۴xxxx لطفاً دست به دست بفرستین تا برسه گروه فارس شاید کسی بشناسش ثواب داره ”

🔹در نگاه اول، پیام به نظر می‌رسد که حاوی اطلاعاتی دلسوزانه است و هدفش کمک به یک فرد دردمند است. اما با بررسی دقیق‌تر محتوا، می‌توان چندین نکته را در خصوص صحت و اعتبار آن مطرح کرد.

🔻تحلیل محتوا

ابهام در هویت فرستنده: این پیام از یک منبع ناشناس ارسال شده و هیچ اطلاعاتی در مورد هویت فردی که ادعا می‌کند از زندان عمان آزاد شده، ارائه نمی‌دهد. این ابهام، اعتبار پیام را زیر سوال می‌برد.

🔹جزئیات غیردقیق: اطلاعات ارائه شده بسیار کلی و غیردقیق هستند. برای مثال، نام فرد «رضا آزادی» و اشاره به «یکی مال استان فارس» بسیار مبهم است. در یک مورد واقعی، انتظار می‌رود که اطلاعاتی مانند نام کامل، نام پدر، شهر یا روستای محل زندگی و سال دقیق مفقود شدن ذکر شود.

🔹نحوه انتشار: انتشار پیام با درخواست «دست به دست بفرستین تا برسه گروه فارس»، شبیه روش انتشار شایعات و اخبار جعلی است. در موارد واقعی، معمولاً از کانال‌های رسمی‌تر مانند مراجع قانونی، وزارت امور خارجه، یا سازمان‌های حمایتی برای پیگیری استفاده می‌شود.

🔻واقعیت یا فیک؟

به احتمال زیاد این پیام جعلی یا فیک است. دلایل اصلی این نتیجه‌گیری عبارتند از:

🔹استفاده از احساسات: پیام به وضوح برانگیزاننده احساسات دلسوزی و کمک به دیگران است. این تاکتیک معمولاً در پیام‌های جعلی برای تشویق افراد به اشتراک‌گذاری سریع و بدون تفکر به کار می‌رود.

درخواست شماره تماس: ارائه یک شماره تماس (در اینجا ۰۹۱۷۹۸۴xxxx) و درخواست تماس با آن، می‌تواند یک ترفند برای اهداف مختلف از جمله کلاهبرداری، جمع‌آوری اطلاعات شخصی، یا حتی فعال کردن سرویس‌های پولی ناخواسته باشد.

نکته جالب اینکه این تلفن خاموش است و پاسخگو نیست.

🔹عدم پیگیری رسمی: اگر چنین موردی واقعیت داشت، بهترین راه برای پیگیری، تماس باسفارتخانه امور خارجه ایران یا سفارت ایران در عمان بود که البته این دو کشور روابط بسیار خوبی نیز با جمهوری اسلامی دارد، نه اشتراک‌گذاری یک پیام مبهم در فضای مجازی.

🔹اذیت و آزار مالک خط تلفن: بنظر میرسد این کار یک ترفند غیراخلاقی با هدف اذیت و آزار برای انتشار شماره تلفن مورد خاصی و ایجاد موجی از تماس های پی درپی باشد که فرد ناچار شود تلفن خود را خاموش یا از دسترس خارج کند.

🔹در نهایت، با توجه به ابهام در منبع، کلی بودن اطلاعات، و شیوه‌ی مشکوک انتشار، توصیه می‌شود به این پیام اعتماد نکنید و از انتشار آن خودداری کنید. همیشه قبل از به اشتراک گذاشتن پیام‌هایی از این دست، از صحت آن‌ها اطمینان حاصل کنید و در صورت نیاز به کمک، از مراجع رسمی و قانونی پیگیری کنید./اول فارس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

*🔺معمای ۲۰ ساله مرد استان فارسی که از عمان پیام داد و می‌گوید زنده و زندانی است*🔹 این روزها پیامی ...

ععه راست میگی ب اینجاش فکرنکردم 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

دروغه دوستاش میخواستن باهاش شوخی کنن این کارو کردن

لعنتیا

ایپ چ کاریه

همه گذاشت استوری