2777
2789
عنوان

موهای ضخیم صورت و بدن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 32 پست
بند بندازی چطوره؟بنظرم بند بهترین گزینست از ریشه میکنه تا در بیاد طول میکشه

چی بگم. پوستم حساسه، میترسم جوش بزنم.... تا تقی ب توقی میخوره جوش می‌زنم. تازه پوستم یکم بهتر شده از نظر جوش و التهاب و اینا... 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی حتما جای خوب لیزر برو صورتت از داداشم بیشتر مو داره نباید صورت زن اینطوری باشه🥲💔

تازه این قبلنه که شیو نکرده بودم خوااااهر! بزار عکس الانمو بزارم دوتایی بشینیم گریه کنیم

تازه این قبلنه که شیو نکرده بودم خوااااهر! بزار عکس الانمو بزارم دوتایی بشینیم گریه کنیم

اخی عزیزم بزار🥲💔

بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭

اسی اصلا ناراحت نباش خدا هرکسی رو با یچیز امتحان میکنه من دماغم بزرگه شما موهای صورتت ضخیمه یکی هست دندوناش خرابه یکی دیگه چشماش مشکل داره  ولی همه عیبی داریم مهم اخلاق خوبه که تو داری😊🤍

شما بگین، بهتر شده یا بدتر؟؟ روی خود خط فکم و ی قسمتایی از گردنم اینطوری زیاد و ضخیمه. ولی همونطور که تو عکس مشخصه از یه جایی جلوتر یعنی رو به گونه و اینا دیگه مو نداره. دیگه..

اسی اصلا ناراحت نباش خدا هرکسی رو با یچیز امتحان میکنه من دماغم بزرگه شما موهای صورتت ضخیمه یکی هست ...

مرسی قلبم❤️🥲 ایشالله همه‌مون ب ی جایی برسیم که دیگه کسی جرئت نکنه تحقیرمون کنه

مرسی قلبم❤️🥲 ایشالله همه‌مون ب ی جایی برسیم که دیگه کسی جرئت نکنه تحقیرمون کنه

قربونت برم عزیزم  هرکسی تحقیر کنه ذات کثیف خودشو نشون میده وگرنه چرا باید دخالت کنیم تو بدن بقیه😊🤍🌸