2777
2789
عنوان

چطور به ارزوم برسم

45 بازدید | 3 پست

دارم میرم اراک که بتونم از دور یه بار ببینمش ولی هیچ ادرس و نشونه ای ازش ندارم فقط مغازه دوستش بلدم و میدونم میره باشگاه فوتسال

دوستشو فالو کردم ببینم کجاها میره 

کل باشگاه های فوتسال اراک دراوردم لیستشو پیج یکیشونو فالو داشت 

یعنی تو شهر به اون بزرگی کجا پیداش کنم ۱۰ دقیقه از دور نگاش کنم

چ‌عشق آتشینی 

ی چی بگم مسخرم نمیکنی؟

از این عشق زمینیت به خدا پناه ببر ک فراموشش کنی

دوست داری به یه گنج واقعی برسی و زندگیت کن فیکون بشه؟ برو کانال پاکسازی با استغفار و شکر گذاری در تلگرام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ‌عشق آتشینی ی چی بگم مسخرم نمیکنی؟از این عشق زمینیت به خدا پناه ببر ک فراموشش کنی

یچی بگم من رفتم مشهد امام رضا التماس کردم از دلم ببرتش ولی هرروز دلتنگ تر میشم و عتشق تر

یچی بگم من رفتم مشهد امام رضا التماس کردم از دلم ببرتش ولی هرروز دلتنگ تر میشم و عتشق تر

امضام

دوست داری به یه گنج واقعی برسی و زندگیت کن فیکون بشه؟ برو کانال پاکسازی با استغفار و شکر گذاری در تلگرام