2777
2789

دو سال با یکی آشنا بشی مهربونه /خوش اخلاقه» برد منو سر کار / نود درصد اون یادم داد چجور کار کنم/ هر چی کار کرد به جای من آورد پولشو داد به من بهم اعتماد کرد / کادو طلا به مناسبت مختلف / هر بار اشتباه کردم به شدت صبور و اصلاااااا سرزنش نمیکنه آدمو/ هر بار گند زدم برام درستش کرده / کلا خیلی مرده می‌دونم اگه کند بزنم بدون سرزنش میاد گندمو جمع می‌کنه 

به شدت ساده و خانواده خوبی داره حق هیچ کسو نمیخوره اینو صد جا ثابت کرده 

ولیییییی 

یک بار بهش شک کردم تو نامزدی (قبل عقد) بردمش آزمایش گفت ده سال گل می‌کشیده و دیگه نمی‌کشه ازون تاریخ ۶ ماه گذشته و بدون هیچی گذاشته کنار ...

این منو پوکوند و تصمیم جدایی دارم قبل عقد ولی خودش نمیدونه هنوز 

اگه دلشو بشکنم کارما نیاد سراغم میترسم 😔

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو مشاور از کجا معلوم راست بگه باید سند مدرک پیدا کنی خواهشا برو مشاور

باورت میشه آزمایشش منفی شد ؟ خودش اعتراف کرد فکر کرد الان آزمایش نشون میده 

مات و مبهوت مونده بودم 

یعنی سند و مدرکم رو هواست 

مسیول آزمایشگاه گفت این چون وارد خونش نشده و دفع شده منفی شده من آزمایش موی سر که مثلا دقیقه رفتم کلی هم پول گرفتن خیلی مستأصل ام

گلم سخته وضعیتت سعی میکنم درکت کنم

ولی خواهرانه میگم که جداشو قبل از عقد 

ببین تو قراره با این آدم زندگی کنی و هی غصه یه فکرو داشته باشی؟

هر چیزی داده جمع کن

و اگه روت نمیشه یا عذاب وجدان داری به خانواده بگو تمومش کنن اینطوری راحت تره برات

ان‌شاءالله خدا کمکت کنه

گلم سخته وضعیتت سعی میکنم درکت کنمولی خواهرانه میگم که جداشو قبل از عقد ببین تو قراره با این آدم زند ...

دقیقا میترسم وارد زندگی بشم و استرس اینکه هر روز خطا نکنه منو از پا درم بیارع....

مشاوره قبل از ازدواج رفتین؟

آره تا قبل از اینکه این موضوع پیش بیاد رفتیم و مشاور گفت هیچ کدوم اختلال شخصیت ندارید و تایپ همید دو جا رفتیم خیلی ام هزینه شد 

ولی بعد اینکه اعتراف کرد نرفتم این هفته اگه بشه می‌خوام برم ببینم این موضوعی که پیش اومده رو چی میگه 

۹۹ درصد قابل اعتماده نمیگم گل خوبه ولی کشیدنش تو بععضی کشورها ازاده

از شکستن دلش خیلی میترسم 🥲 بنظرم از اون مدل ادماست که اگه دلش بشکنه آدم با خدا طرفه

مظلومه 

از شکستن دلش خیلی میترسم 🥲 بنظرم از اون مدل ادماست که اگه دلش بشکنه آدم با خدا طرفهمظلومه

بسیار هم حامی هست 

اینطور مرد حامی نایابه 

از دستش نده 

بخصوص اینکه صداقت داشته

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
آره تا قبل از اینکه این موضوع پیش بیاد رفتیم و مشاور گفت هیچ کدوم اختلال شخصیت ندارید و تایپ همید دو ...

گلم تو مشاوره ازدواج در کنار اینکه میپرسی که ما تایپ هم هستیم یا نه؟

باید بپرسی که شخصیت این آدمو برام دربیار یا مثلا زبان بدن این آدمو برام تحلیل کن

یکی رفته بود بهشون گفته بود که تایپ همین و تمام

بهش گفتم خدا خیرت بده چرا نگفتی این سوالارو؟

گلم تو مشاوره ازدواج در کنار اینکه میپرسی که ما تایپ هم هستیم یا نه؟باید بپرسی که شخصیت این آدمو برا ...

آره دقیقا درسته ... اون تست ام ام پی آی در میاره این موارد جزیی تر رو اگه دیدم به چند جلسه کشید جفتمون این تست رو می‌دیم