2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به فروش طلا الان چیه

108 بازدید | 9 پست

من یه انگشتر دارم که وزنش کمتر از 3 گرم چند ماه قبل دخترم با دوچرخه اش از روش رد شد دیگه قابل استفاده نیست به نظرتون 9 تومن شد بفروشم پولش رو نگه دارم یه ماه یا بیست روز دیگه مثلاً بشه 7 یا 7 نیم برم دوباره بخرم به نظرتون این احتمال وجود داره که دوباره بیاد پایین یا بیشتر می‌ره بالا کارم اشتباه نظرتون برام با ارزش لطفاً نظر بدید ممنون دوستان 🌷

عزیزم ما طلا رو گرمی ۷۸۰۰ خریدیم که با اجرت و مالیات و سود گرمی ۹۳۰۰ افتاد واسم 

الان تو میخوای ۹ بفروشی ، بعد ۷۵۰۰ شد بخری با مالیات و اجرت و سودش میاد میوفته ۹ و خورده ایی 

این وسط اصلا سود نمیکنی 

کاربری مشترک🎐🥢🎶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا رو ادم برا روز بدبختی می فروشه یا برا سلامتیش ...به نظرم ندیدش بگیر اگه لازمت نیست

می‌دونم آخه بلا استفاده شده میگم اگه ارزون بشه بتونم بدون هزینه عوضش کنم 

می‌دونم آخه بلا استفاده شده میگم اگه ارزون بشه بتونم بدون هزینه عوضش کنم

اخه اگه گرون تر شد چییی ....البته اگه می خوای استفاده کنی همین الان عوضش کن استفاده کن ...شایدم ارزون تر بشه ولی یه احتمال 

عزیزم ما طلا رو گرمی ۷۸۰۰ خریدیم که با اجرت و مالیات و سود گرمی ۹۳۰۰ افتاد واسم الان تو میخوای ۹ بفر ...

می‌دونی من دست دوم در حد نو میخرم زیاد روش نمیاد مسأله ام اینه که واقعا احتمال اینکه اینقدر بیاد پایین هست چون یه سری ها میگن هیجانی رفته بالا

اخه اگه گرون تر شد چییی ....البته اگه می خوای استفاده کنی همین الان عوضش کن استفاده کن ...شایدم ارزو ...

پول ندارم روش بزارم 

دقیقا درست میگی خودمم از همین میترسم یهویی گرون بشه حتی نتونم دو گرمی بخرم