زمستون_زیر_بارون مدیر استارتر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8201 عنوان بچه ها یه سایتی هست به اسم قدرت نامحدود سابلیمینال میذاره 65 بازدید | 7 پست تاحالا کسی گوش کرده ؟ رایگان هستن اگه کسی از این سایت گوش کرده نتایجشو بده اگه کسی میخواد گوش کنه اعلام کنه مرسی اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫 1404/06/10 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساراازشیراز عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 5761 ساب گوش کردم ولی از این سایت نبودهنتیجه هم نداد ، همش الکیه
malakehhhhhhhhh عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 18454 چ جالب اسی منم تکنیک نردبون خواسته رو ثبلا انجام دادم و نردبون دیدم تو جی ؟😁 من تو کلیپ اینستا نردبون دیدم خیای برام جالب بود . راستی سوره شمس خوندی واقعا خوش شانس شدی ؟؟
malakehhhhhhhhh عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 18454 چ جالب اسی منم تکنیک نردبون خواسته رو ثبلا انجام دادم و نردبون دیدم تو جی ؟😁 من تو کلیپ اینستا نردب ... @زمستون_زیر_بارون عزیزم هروقت کامنتمو دیدی ممنون میشم جواب بدی 🌸
زمستون_زیر_بارون مدیر استارتر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8201 چ جالب اسی منم تکنیک نردبون خواسته رو ثبلا انجام دادم و نردبون دیدم تو جی ؟😁 من تو کلیپ اینستا نردب ... من تکنیکشو درست انجام ندادم فکرکنم دو سه بار بهش فکرکردم اونم نه درست قبل خوابتو تصور میکردی جلوت نردبونه؟ و روی کاغذ مینوشتی من نردبون ندیدم؟این که تو اینستا دیدی هم یعنی واقعا جوابه؟سوره شمس رو هم زیاد و منظم نخوندم تو چی؟ اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
malakehhhhhhhhh عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 18454 من تکنیکشو درست انجام ندادم فکرکنم دو سه بار بهش فکرکردم اونم نه درست قبل خوابتو تصور میکردی جلوت ن ... اره تو کاغذ نمینوشتم تو اینستا ک زیاده من نمیدونم تو کدومشو دیدی ولی خب مال من نردبونه خیلی جالب بود تو اینستا یه نردبون دیدم 😃چندماه شمس خوندی ؟ن من نتونستم بخونم تسبیحات حضرت زهرا هم میگی؟براشانس شنیدم اونم
زمستون_زیر_بارون مدیر استارتر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8201 اره تو کاغذ نمینوشتم تو اینستا ک زیاده من نمیدونم تو کدومشو دیدی ولی خب مال من نردبونه خیلی جالب بود ... دیگه چیا جذب کردی؟ اونم کم کلا به نظرم تداوم و نظم خیلی مهمه تو خوندنشون اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
malakehhhhhhhhh عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 18454 دیگه چیا جذب کردی؟ اونم کم کلا به نظرم تداوم و نظم خیلی مهمه تو خوندنشون اصلا ادامه ندادم همون یکبارو انجام دادماره نظم و تداوم 👌