2777
2789

خجالت آوره خیلی از استان ها دیگه تعهدی ندارن.پزشکی ارتش به شدت افزایش پیدا کرده. و تعهدی بعضی استانا باید برن استان های دور شاید یکی دلش نخواد دور بیفته.ظرفیت ها هم دقیقا نصف شده .فکر کنم رتبه کشوری زیر ۵۰۰۰ باشه حتی باید از تعهدی هم خداحافظی کنیم

راستی شما رتبه ات چند شد؟

یادمه همش تاپیک کنکوری میزدی ... راضی هستی از نتیجه؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر یه مشت بی سواد میخواستن بریزن تو جامعه با جون مردم بازی کنن

اون افراد سهمیه ای هستن امسال رتبه ۱۳۴۰۰۰ کشوری شده رتبه ۱۷ سهمیه ۲۵ اون رو چه می‌کنید راحت پزشک میشه و میفته جونتون این نهایت یکم بالاتر بیاره و حقشه ولی اون چی؟

زیر ۴۰۰۰ کشوری و آره خداروشکر بد نشد منتها دروغ گفتن کاهش دادن ظرفیت ها رو نه افزایش

خداراشکر خوشحالم برات

از تجربه هاتون بگید

مشاور داشتی ؟ خودت میخوندی؟ بنظرت با پایه صفر از الان تا کنکور405 میشه رتبه خوب آورد و روزی چندساعت میخوندی ؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

آره تعهدی رو کاهش دادن 

اما باید تو دانشگاه ها باشی بدونی چه وضعیت داغونیه 

صندلی برای نشستن نیست حتی صندلی از بس که شلوغ 

آشپزخونه خوابگاه مارو کردن اتاق 

کتابخونه خوابگاه کردن اتاق 

سیاست درست همین بوده که انجام دادن 

امکانات میخواد هر چیزی

خداراشکر خوشحالم براتاز تجربه هاتون بگیدمشاور داشتی ؟ خودت میخوندی؟ بنظرت با پایه صفر از الان تا کنک ...

به خدا از صبح که بیدار میشدم تا شب کارم درس بود منتها حدود ۴ ماه نقاهت داشتم و هیچی نخوندم.مشاورم نداشتم خودم خوندم ولی اواخر چون نقاهت داشتم و کاری نکرده بودم خیلی فشار آوردم تا برسم