فاطی_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 330 عنوان کمکککک 66 بازدید | 11 پست یکی به دلتون نشینه راه داره بعد ازدواج خوشتون بیاد ازش؟؟؟ 1404/06/09 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
meri350 عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 677 آره اگه پول خرج کن و مهربون باشه بهترین آدم میشه توی چشمام بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭
یلدای،او عضویت: 1404/04/09 تعداد پست: 941 مگ قراره چندبار زندگی کنی ک چنین ریسکی رو بپذیری !!!!! جرات میخواست شبیه به من بودن!جرات میخواست با بالهای شکسته، پرواز کردن...
meri350 عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 677 بستگی داره به دلم نشینه ولی رفتارش خوب باشه جا باز میکنه ولی آدم پستی باشه نه امکان نداره بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭
فاطی_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 330 آره اگه پول خرج کن و مهربون باشه بهترین آدم میشه توی چشمام قیافش هیچ جوره به دلم نمیشینه وضع مالی شونم خیلی معمولیه من خیلی ازش سرترم خیلی خیلی
meri350 عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 677 قیافش هیچ جوره به دلم نمیشینه وضع مالی شونم خیلی معمولیه من خیلی ازش سرترم خیلی خیلی قبول نکن خواهر حداقل قیافه میداشت پول نمیداشت یچیزی یا اگه پول میداشت خرجتو میداد قیافش عادی میشدهیچی نداشته باشه چدرد میخوره که تو فرصت ازدواجت رو خراب کنی بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭
فاطی_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 330 مگ قراره چندبار زندگی کنی ک چنین ریسکی رو بپذیری !!!!! دقیقا ولی خب خیلی خاستگار رد کردم میگن رو همه ایراد میزاری
فاطی_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 330 قبول نکن خواهر حداقل قیافه میداشت پول نمیداشت یچیزی یا اگه پول میداشت خرجتو میداد قیافش عادی میشدهی ... آخه خانوادم میگن رو همه ایراد میزاری الکی الکی رد میکنی سن ازدواجت میگذره
یلدای،او عضویت: 1404/04/09 تعداد پست: 941 دقیقا ولی خب خیلی خاستگار رد کردم میگن رو همه ایراد میزاری ایراد گذاشتن یعنی دنبال بهونه بودن ، ولی ب دل ننشستن فرق داره ولی اگر ایراداتت جزئی هستن ، میتونی مدت کمی با طرف اشنا بشی و بسنجی طرفت رو جرات میخواست شبیه به من بودن!جرات میخواست با بالهای شکسته، پرواز کردن...
فاطی_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 330 ایراد گذاشتن یعنی دنبال بهونه بودن ، ولی ب دل ننشستن فرق داره ولی اگر ایراداتت جزئی هستن ، میتونی مد ... به دلم نمیشینن بخاطر اون ایراد پیدا میکنم به خانوادم میگم تا قانعشون کنم
یلدای،او عضویت: 1404/04/09 تعداد پست: 941 به دلم نمیشینن بخاطر اون ایراد پیدا میکنم به خانوادم میگم تا قانعشون کنم چند سالته شاید ب ازدواج فکرنمیکنی جرات میخواست شبیه به من بودن!جرات میخواست با بالهای شکسته، پرواز کردن...
فاطی_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 330 چند سالته شاید ب ازدواج فکرنمیکنی 22 چرا اتفاقا خیلی فکر میکنم معیارامم اونجوری نیست که طرف خونه تو فلان جا داشته باشه ماشینش اینجوزی باشه اصلا اینطوری نیست خیلی چیزای عادی ولی خب هرچی که من میپسندم خانوادم نمیپسندن هرچی که خانوادم میپسندن من نمیپسندم