2777
2789

برای کار ، مشکلات زندگی، برای هپه چی

زندگی خیلی سخت میگذره

دریغ نکنی لطفا

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله زیارت عاشورا مطمئنم جواب میده ولی حال روحیم آنقدر داغونه نمیتونم بخونم

از اول محرم دارم میخونم 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

چله زیارت عاشورا مطمئنم جواب میده ولی حال روحیم آنقدر داغونه نمیتونم بخونم

چرا حالت بده

پس جواب میگیری

شوهرم بیکار شده ۲روزه

قبلشم درامدی نداشتیم ولی خرج روزمره در می اومد

پیک موتوریه

گفته دعا کن کارم برگردونن بهم

اتفاق خیلی بدی برام افتاده

الان ب نیت شما زیارت عاشورا میخونم برای آقا امام جواد

انشالله مشکلت حل بشه

شوهرم بیکار شده ۲روزهقبلشم درامدی نداشتیم ولی خرج روزمره در می اومدپیک موتوریهگفته دعا کن کارم برگرد ...

من دعا میکنم برات گلم 

شما هم اگه میشه برای موفقیت آمیز بودن عملم دعا کن🥲

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

من دعا میکنم برات گلم شما هم اگه میشه برای موفقیت آمیز بودن عملم دعا کن🥲

باشه عزیز

مرسی عزیز دلممنم حتما فردا به نیت شما میخونم

خوندم گلم ب نیتت

شما نیازی نیست خودتو ب زحمت بندازی فقط ی صلوات بفرست ب شوهرم فردا اجازه بدن سرویس بگیره پیک بگیره

و ی صلوات بفرست ک بتونیم تا قبل مهر بریم پیش شوهرم

فقط ۲تا صلوات میخوام