2777
2789

کار کردن توی تهران

لطفا کسانی که تهران زندگی میکنن بگین شرایط کاری چطوریه بخوای کار کنی جای خواب هم میدن یا جایی که بشه دختر مجرد اونجا باشه جایی که مرد نباشه خوابگاه دخترونه یا جایی زنونه 

چند تا مهارت بلدم ولی سرمایه ندارم 

تهران هم نیاز به آشنا و پارتی هست یا مهم مهارته و تلاش واسه کار🤔

توی شهر خودم کار خیلی خیلی کمه شرایطشون خوب نیست پارتی و اشنا میخاد

ممنون میشم راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترای شهرستانی معمولا اینجا میان کلا آزادی میگیرن و ببخشید.... میشن بعضیاشونم ازشون شو استفاده میکنن پول نفت  میدن بهشون اینجا کار هست باید زرنگ باشی کسی با دندونش پارت نکنه

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

من تهرانم

صادقانه میگم 

تهران اجاره بها بالاست 

پانسیون و خوابگاه برای خانما به صورت آزاد هست 

اونم بنا به شرایطش قیمت ها متفاوته 

فکر هم نمیکنم به جز پرستار سالمند یا شاید کودک کسی جای خواب بده

کار هم خب ادارات دولتی بانک ها .....که یا با آزمون یا پارتی نیرو می‌گیرند 

فروشندگی منشی گری و اگه تخصص داشته باشه یا تحصیلات دانشگاهی برای شرکت ها خصوصی یا آموزشگاه ها....میتونی ولی خب این جور کارها بیشتر سابقه کار میخواد

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
دخترای شهرستانی معمولا اینجا میان کلا آزادی میگیرن و ببخشید.... میشن بعضیاشونم ازشون شو استفاده میکن ...

یعنی رابطه جنسی منظورته😑 

من با ینفر از خانوادم میخوام بیام تنها نیستم 

چطوری سواستفاده یعنی محیط کار بد😐

اگه دنبال اینکارا خاک برسری بودم سرکار بودم و ازدواجم هم کرده بودم

مرسی آدرس پانسیون از کجا گیر بیارم و اینکه تو دیوار چجوری بفهمم جای مطمینی هست🤔

تو اینترنت بزنی همه پانسیون های تهرانو با عکس و قیمتاش میاره 

برای کار هم باید بری حضوری صحبت کنی ولی نگو تنها اومدی 

یعنی رابطه جنسی منظورته😑 من با ینفر از خانوادم میخوام بیام تنها نیستم چطوری سواستفاده یعنی محیط کار ...

منظور  از استفاده تو کار هستند پول کم میدم میدونن طرف شهرستانیه باید زرنگ باشی 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞