2777
2789
عنوان

اقد خوشبخته

59 بازدید | 11 پست

زندگی منو نابود کرد ۷ ماهه مثل مرده متحرکم بعد ۱۰ سال دوسی ولم کرد رفت دختر عموش رو گرفت خانومش استوری گذاشته بود اقد خوشحال بودن خدااااااا چرا منو نمیبینی 

عهههه چقد وضعیتت منه

ولی واسه من چار سالی پیش بود خیلی گریه کردم از خونه بیرون نمیرفتم 

ولی بخاطر خانواده م و خودم تصمیم گرفتم تغییر کنم.

توام شرو کن.حیفه توعه..زندگی هنوز ادامه داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید 10 سال تو رابطه ای میموندی که تکلیفتون با آیندتون روشن نبود

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

زنگ به خانوادم زد حسابی دلمو خوش کرده بود

متاسفم براش تقاصشو پس میده

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

توان ندارم انگار مردم

منم مرده بودم.

دوران بدی بود.انگار ک حقیر شده بودم.خیلی طول کشید ولی ب خودم اومدم.اون دیگ رفته حالا نوبت منه زندگی مو بسازم.

مگ فقط با اون میشد خوشبخت بود! نه.

پس تصمیم گرفتم رو رشد شخصی م کار کنم.خداروشکر بهترم.

الانم مشکلات دارم ولی میدونم خدا هست .‌

از من ب تو نصیحت حیف توعه ک بخاطر دو تا ادم نادون خودتو خانواده تو اذیت کنی.‌.هنوزم دنیا قشنگیای دیگ ای هم داره.

شایدم بعدها عاشق شدی..

منم مرده بودم.دوران بدی بود.انگار ک حقیر شده بودم.خیلی طول کشید ولی ب خودم اومدم.اون دیگ رفته حالا ن ...

حرفات درسته ولی من نمیفهمم دارم به مرگ فکر میکنم 

حرفات درسته ولی من نمیفهمم دارم به مرگ فکر میکنم

یه فصل زندگیت تموم شد .

فصل جدیدی قراره آغازشه ک نویسنده ش خودتی.بایدم قشنگ بنویسیش ،چون لایق بهترینا هستی.

پس محکم باش دخمل خوب.دنیا ب اخر نرسیده که.فقط ی ادم نالایق از زندگیت حذف شده.

نادیده شون بگیر  و قدر خودتو بدونو واسه زندگیت تلاش کن.

شعار نمیدم چون خودم بودم تو موقعیتت قشنگم.

گریه ها تو بکن ولی خودتو سرزنش نکن 

هفت ماهه هنوز قبولش نکردم

میدونم .منم طولانی شد ..

گاهی یادش خواهی کرد.

ولی

تو فکرت گندش نکن .خوبیاشو کادوهاشو فراموش کن.

چت هارو حذف کن.

خودتو مشغول ب کاری کن ک دوس داری

فکر و ذهن ت رو بزار واس آینده ت ‌.بهترین و باحال ترینو قشنگ ترین ورژن خودت.

فقط بدون توام میتونی خوشبخت باشی چ مجرد و چ متاهل با کس دیگ ای ک لیاقتتو داره.