2777
2789
عنوان

به نظرتون اینکارم سخن چینیه

68 بازدید | 7 پست

ادمی نیستم که اهل سخن چینی باشم و از این کارم خوشم نمیاد ولی جاریم که نامزده چند روز پیش بهم زنگ زده بود بهم گفت به شوهرم میگم برو رانندگی یاد بگیر فردا پس فردا میخواد سوار ماشین یه نفر بشه بعد چند نفرم میندازه کنارش میاره منظورش اینه شوهرمن رانندگی میکنه منم کنارش میشینم ولی شوهرشم هر قدر خانوادش اصرار میکنن از رانندگی میترسه یاد نمیگیره منم به مادر شوهرم گفتم این حرفشو تا فردا پس فردا انتظار نداشته باشه شوهرم با ماشین بره دنبالشون درسته حق با اونه ولی خب کسی مشتاق این نیست بره و اونو بیاره شوهرم تازه لطف میکنه انگار مثلا من مشتاق بودم 

بلد نیستید خودتون مکالمه هاتون و فضای بین تون رو مدیریت کنید؟ 

مگه بچه اید سریع به دیگران خبر میدین؟ 

بالبخنده و احترام بگو عزیرم کار خوبی میکنید.  ان شاالله خودتونم ماشین میخرید هرجادوست داشتید میرید و لذتشو. میبرین. 🌹❤

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم میتونستی بهتر بگی 

مثلا به نادر شوهر یا اصلا برادر شوهرت بگی فلانی برو رانندگی یاد بگیر خانما عاشق اینن شوهراشون با ناشین خودشون یرت دنبالشون و... 

برو دل خانمت بیشتر بدست بیارو ...

خب قطعا تقوا میگه که منتقل نکنید

اما گاهی در آدم از بعضی حرفا می گیره نمی دونن توجیهه یا نه

خب زن حسابی این چه حرفیه شوهر شما مگه راننده آژانسه لطف می کنه شما رو جابه جا می کنه چه توقعی مسی همراهش نباشه؟

حالا مطمئنی منظورش با شما بود؟

بنظرم میتونستی بهتر بگی مثلا به نادر شوهر یا اصلا برادر شوهرت بگی فلانی برو رانندگی یاد بگیر خانما ع ...

من چیکارم بهش بگم رانندگی یاد بگیره یا نگیره برادر شوهرم کلا ادم ترسوییه ولی اینکه گفت یکیم میندازه کنارش میاره بهم برخورد