میخوام داستان زندگیمو براتون تعریف کنم من 15 سالمه دختر اول خانوادم مامانم تو 25 سالگی ازدواج کرد بخاطر فشار خانوادش با ی مرد که بدختش کرد بد ازدواجش 3 سال بچه دار نشد بخاطر اذیت های مامان بزرگم مادر بابام بدش حامله شد ولی تو 2 هفته سقط شد بد چند ماه دوباره حامله شد و من به دنیا اومدم تو سال های بارداریش کتک های زیادی خورد مامانم هر فوشی از بابام مادرش تحمل مکرد چند سال همینطوری بود فقط مامان بزرگم دگه مثل قبل نبود دست از کاراش برداشت وقتی خواهرم بدنیا اومدم تا 3 4 سال همچی خوب بود بعدش معتاد شد جلو چشمون تو آشپزخانه مواد میکشید بد ی سال خیانتاش شروع شد من 12 سال داشتم همچی میفهمیدم دیگه خوب نگرانی هلی مامان گریه هاش میدیدم هزار بار بابام زنای مختلف میاورد خونه من خودم با چشام خیلی ببخشید لباس زیر زن میدیدم ی بار بابام منو مامانم خواهرم انداخت بیرون گفت برین نیاین بی دلیل ما منتظر موندیم ببینیم چرا انداختمون ی زن رفت تو خونه هزار بار این کارارو تکرار کرد ی شبایی تو خونه مامان بزرگم با موبایل به مامانم اسرار مکردیم نازشو میکشیدیم که بیایم خونه بعدش کتکاش رو من شرروع شد کتک هایی زده که ی پسر هم نمتونه تحملش کنه از مراسم ما که میومذیم بی دیلی عیبی میزاشت هممون فوش مداد منم تحمل نمکردم جواب میدادم منو جلو همه از ماشین پیاده مکرد با پا هی میزد قاشق داغ مکرد تو صورتم یا با کله مزدتم رو دیوار خیلی داغون بودیم چند ساله فقط اعتیادش تموم شده اونم بخاطر اینکه مامانم طلاش و فروخت بهترین جا برد درمانش کرد مامانم و خانوادش حتی ادم با عابرویی هستن هرجا برن تعریفشون مکنن ولی بابام عابرو نذاشته تو بیرون مسخزه بازی مکه به دخترای دگه شماره میده رو ماشینش شماره میزاره اسمش عوض مکنه من همیشه ساکت بودم حتی یبار هم گریه نکرده بودم. مامانم فشار قند داره هروقت عصبی شه رو من خالی مکنه برادراش هم بدترن ول نمکنن هی از مامانم انتظاز زیاد دارن اونم ناراحت از بابام دایی هام رو من خالی مکنه هرچی بخاین مگه میرنه دگه یبار بهم گفت تو چرا گریه نمکنی من از بیشتر از ی سال افسردگی شدید در حد مرگ رفتم نتونستم نهم بخونم نصف موند الان دارم جبران مکنم خیلی بد گذشت برام چه شبایی من از فکر خودکشی دیوونه میشدم خیلی کردم خیلی بعدش یکم درست شدم درسته بایام حداقل برا مدرسم خرج مکنه ولی بعدش همشون کوفت مکنه دعاکنین من خوب شم رشته مورد علاقم بردارم زندگی خیلی سختی دارم امیدوارم هیچ کدمتون تجربش نکنید بازم خداروشکر سلامت داریم شرمنذه زیاد شد❤️🩹