2777
2789
عنوان

بیاین باهاتو حرف بزنم

115 بازدید | 23 پست

من دیگه در آستانه ی ۳۰ سالگیم، کل زندگیمو درس خوندم تا برم سر کار. بارها آزمون استخدامی دادم، ۳ بار قبول شدم و در مصاحبه، رد! پدرم شغل آزاد داره، وضعمون هم تقریبا متوسط به بالا شاید. خیلی تلاش کردم، شب نخوابیدم، ۴ صبح بیدار میشدم، گاهی ساعت ۶ عصر رو کتاب خوابم میبرد. هیچ آشنا و پارتی هم ندارم، در کل هیچی به هیچی. میدونین گاها به چیا فک میکنم؟ اینکه دور و اطرافم موردای زیادی میبینم که با آشنا و پارتی، بدون یه درصد تلاشی که من کردم، الان سر کارن.

اینکه وقتی خواستگار برام میاد و شغل دولتی نداره، کلا نمیذارم بیان، چون نمیخوام حسرتایی که من کشیدم بچمم بکشه، کلا دیگه تنهایی رو پذیرفتم

عزیزم فعلا ک بازاریا وضعشون خیلی بهتر از دولتیاسالبته ک بازاری داریم تا بازاری ولی پولدارترینا دولتی ...

من فقط برای بچم میگم، شاید اونم مثل من بخواد کاره ای بشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط برای بچم میگم، شاید اونم مثل من بخواد کاره ای بشه.

خب اگ باباش بازاری باشه ک ماهی ۱٠٠ تومن درمیاره کاره ای نمیشه؟ 

والا راستشو بخوای من توی خانواده ای بزرگ شدم ک بابام رسمی بود

شوهرخاله هام غیر از یکیشون ک رئیس بانکه بقیه بازاری ان

مثلا یکیشون نمایشگاه فرش داره

بدبدخت فامیل ما بودیم همیشه هنوزم همینه

ولی... 

ادامه ش رو میگم پست بعد

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
خب اگ باباش بازاری باشه ک ماهی ۱٠٠ تومن درمیاره کاره ای نمیشه؟ والا راستشو بخوای من توی خانواده ای ب ...

حداقلش اینه تو الان بابات میتونه ببرتت سر کار

دوست من باباش کارمند بانک بود، ایشون راحت رفت بانک.

خب اگ باباش بازاری باشه ک ماهی ۱٠٠ تومن درمیاره کاره ای نمیشه؟ والا راستشو بخوای من توی خانواده ای ب ...

ببین اوایل زندگی مامان بابام توی یک کوچه خونه قدیمی زندگی میکردن که خالم و شوهر خالمم همونجا بودن

از بابای من پول قرض میکردن حتی همین شوهر خالم پول کت شلوار دامادیش رو قرض کرد

بعد از چت سال اونا هی پولدار و پولدار تر شدن

ما همون بدبختی ک بودیم هستیم

کارمندی فقط تضمین یک اب باریکه هست ک همیشه هست

ولی کممممم

حداقلش اینه تو الان بابات میتونه ببرتت سر کاردوست من باباش کارمند بانک بود، ایشون راحت رفت بانک.

بانک فرق داره

من و دو تا خواهرام هیچ کدوم شاغل رسمی نیستیم

خواهرام خونه دارن و من توی یک کلینیک غیردولتی کار میکنم

ببین اوایل زندگی مامان بابام توی یک کوچه خونه قدیمی زندگی میکردن که خالم و شوهر خالمم همونجا بودناز ...

ولی الان بابای تو میتونه ببرتت سر کار درست و حسابی، یا بابای مثلا دختر خالت؟