2777
2789
عنوان

بسه دیگه چقدر آترینا آترینا 👺

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 27 پست
میفهممالبته درک میکنم هرآدمی باید به یه درجه حداقلی از رضایت رسیده باشه که بتونه برای موفقیت دیگران ...

معلومه حسادته طرف سهمیه نداشته از دیوار مردم بالا نرفته بیت المال رو نخورده زحمت کشیده جد و آبا اش پول جمع کرده الان دارن تو رفاه زندگی میکنن بقیه هم میتونستن این کار رو کنن ولی نکردن چون فقط نوک بینیشون رو دیدن

احسنتالان رتبه دوم تجربی خانواده خیلی معمولی مادر خانه دار پدر معلم شاید با یه تست اختلاف دوم شده هم ...

الان بچه ها پدر مادر آترینا رو بولد میکنن و پدر مادر ها رتبه دوم رو😂 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث دروغگویی و مصاحبه های فضایشه و گرنه واقعا ربطی به حسادت ندارد پشت سر رتبه برتر کنکور پارسال چرا ...

متوجهم ولی مگه بازیگرها و سلبریتی ها همینکارو نمیکنن؟؟ کی اصلا این تبلیغات رو نگاه میکنه که بخواد باور کنه؟؟ 

الان بچه ها پدر مادر آترینا رو بولد میکنن و پدر مادر ها رتبه دوم رو😂

🤣🤣🤣 

بله 

یکی میگفت رتبه یک رقمی و دو رقمی

به هوشه 

همون طور که یه سری ذاتا زور و قدرت بدنی زیادی دارن و با ورزش موفق تر میشن

یه عده هم ذاتا باهوش هستند و نخبه 

ولی برای باقی میشه با تلاش و سختی کشیدن و امکانات( مدرسه تیزهوشان و کلاس کنکور و... ) یه رشته و دانشگاه تاپ قبول شد 

معلومه حسادته طرف سهمیه نداشته از دیوار مردم بالا نرفته بیت المال رو نخورده زحمت کشیده جد و آبا اش پ ...

وقتی خود منم از صد درصد توانایی هام استفاده نکردم پس نمیتونم بگم چرا زندگیم انقدر بهم ریخته‌ست وقتی تو کارم جدی نبودم پشتکار زیادی نداشتم و هزینه ای برای رسیدن به آرزوهام ندادم. ولی نوش جون هرکی که سختی شو کشیده و الان لذت شو میبره

🤣🤣🤣 بله یکی میگفت رتبه یک رقمی و دو رقمی به هوشه همون طور که یه سری ذاتا زور و قدرت بدنی زیادی دا ...

دقیقااااااااا

مثلا خیلیا از اول زندگی خوش هیکلن ولی من باید برم باشگاه و رژیم سخت بگیرم که از ۷۰ کیلو بشم ۵۵ و این حس بد جاقی از نوجوونی با منه 😑😑

چیکار کنم برم خوش هیکل هارو ترور کنم که خدا انقدر بهشون لطف داشته؟🤣🤣🤣🤣

متوجهم ولی مگه بازیگرها و سلبریتی ها همینکارو نمیکنن؟؟ کی اصلا این تبلیغات رو نگاه میکنه که بخواد با ...

ون پولداره و نیازی به پول نداره همچیی براش فراهم بوده و سبلیریتی این شکلی تبلیغ نمیکنن مدل یه برندی میشن یا تیزر تبلیغاتی میگرن این میگه استفاده میکردم از فلان کلاس بعد می‌ره یه جای دیگه میگه یه کلاس دیگه باز فقط آزمون بود میشد یه چی گفت کلاس رو که نمیتونی دو تا شرکت کنی

دقیقاااا اینا همش برای سرکوب حس بی کفایتی درونیه

من میدونم که توانایی شو داشتم ولی خودم تنبلی کردم و صدمو نذاشتم

اینم میدونم که اگه بشینم پاش از همه رقیب هام بهتر تو کار پیشرفت میکنم

ولی اگه تلاشمو کنم و نشه اون موقع قطعا حس خوبی نسبت به خودم ندارم 

ون پولداره و نیازی به پول نداره همچیی براش فراهم بوده و سبلیریتی این شکلی تبلیغ نمیکنن مدل یه برندی ...

😂😂😂

عب نداره نوجوونه حس میکنه دیگه مستقل شده پس فردا هم میشه مشاور کنکور😂

😂😂😂عب نداره نوجوونه حس میکنه دیگه مستقل شده پس فردا هم میشه مشاور کنکور😂

😂😂😂اره  احتمالا ولی واسه کسایی که دارن تو این مسیر(کنکور)قدم بر میدارند یا تازه پشت کنکوری شدن عذاب اوره حرفاش