2777
2789

ما یه همسایه داریم که تقریبا هم خانوم و اقا و هم بچشون از لحاظ سنی بهم نزدیک هستیم

درکل ادمای خوبی هستن ولی خیلی سیریشن،همش میخوان در هفته چندین بار باهم بریم گردش و باغ یا مسافرت 

من هم زیاد صمیمیت با همسایه رو نمیپسندم

چیکارکنیم بنظرتون که هم دلشون نشکنه هم حریم حفظ بشه

بنظرتون کارمن اشتباهه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون کارمن اشتباهه

نه من خودم زیاد رفت و آمد با غریبه هارو دوست ندارم

نمونش دوست شوهرم  بعد ازدواج خانومش خیلی اصرار داشت باهم بریم بیرون یعنی هر هفته 

اما من زیاد دوست نداشتم 

خانواده و گردش دو نفره یا بودن با فامیل رو ترجیح میدیم دیگه کم کم هر سری بهونه آوردیم الان شاید سالی یکبار بریم خونشون یا اونا بیان 

اولش ممکنه پشتمون حرف بزنن یا ناراحت بشن اما بعدا متوجه میشی راحت شدی و حریم رو حفظ کردی

💕🧚‍♀️                                               

چند بار در هفته؟ 

من یکبار در ماه رو هم نمیپسندم

حتی من وقتی بچه بودم و همسایه ها با هم ارتباط داشتند هم اینطوری نبود

این زیاده رویه اسیب میزنه

الان با هیچ همسایه ارتباط این شکلی درست نیست فقط سلام علیک وسلام

فامیل داستانش فرق داره 

صله رحم واجبه

خبر داشتن از حال همسایه اگر در فقر باشه واجبه ولی روابط این شکلی نه

تا چند وقت خونه نمونید خونه اقوام باشید گفتند بهتون،  بگید خونه مادرم میریم،  خونه برادرم دعوتیم،  تا بیخیال شن

چند بار در هفته؟ من یکبار در ماه رو هم نمیپسندمحتی من وقتی بچه بودم و همسایه ها با هم ارتباط داشتند ...

عزیزم شهر غربت هستیم

ببین الان پنجشنبه و جمعه شام بیرون بودیم باغ و پارک

الان باز میگن باهم بریم مسافرت یک روزه

عزیزم شهر غربت هستیمببین الان پنجشنبه و جمعه شام بیرون بودیم باغ و پارکالان باز میگن باهم بریم مسافر ...

روابط این شکلی و نزدیک شدن به این شکل درست نیست

زاز هم مختارید

مادر وپدر من هم توی غربت زندگی کردند،  دوتا از همکار های پدرم اون زمان با خانواده ما  رفت و امد داشتند باز هم به این شکل نبوده

شما از نیت ادمها چه خبر دارید؟ میتونید صددرصد مطمئن باشید که با این همه نزدیک شدن خانوادهها با هم ارتباطی خدای نخواسته بینشون شکل نگیره؟ 

مثلا همسر شما و خانم همسایه؟ 

این موارد پیش اومده، درست نیست

اما باز هم مختارید که هر طور دوست دارید عمل کنید