2777
2789

با این‌‌رتبم‌تو‌ تهران فقط آزاد میارم اگرم دولتی بیارم یه سری رشته های الکی میاد. با مشاور حرف زدم با مدرسه حرف زدم گفتن برو رشته حقوق دولتی شهرهای دیگه بخون خودمم از خدامه. حالا به بابام میگم انگار فوش دادی میگه من شهریه دانشگاه آزاد میرم برو آزاد آزاد مگه چشه؟ میگم تا وقتی دولتی میارم چرا نرم. میگه نه آزاد های تهران خیلی معتبر تر از دولتی های دیگس(‌جدی نگیرید برای بیخیال شدن من میگه) دلیل مخالفتشم نمیگه فقط میگه نه. آدم سختگیری نیست من تو همین شهر میرم بیرون هر وقت بخوام ۸ ۹ شب میام لباس پوشیدن و همه چیم آزاده ولی خوب نمی‌دونم چرا الان داره اینطوری می‌کنه میگه بچم باید شب خونه پیش‌خودم بخوابه 😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داره پدرت. 

نمیتونه یه دختر تنها رو بفرسته یه شهر دیگه و خیالش راحت نباشه. 

دخترش ادم مطمئنیه،  سر و گوشش نمیجنبه اما جامعه طوری نیست راحت بذاره بری یه شهر دیگه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

گلم

بابات درست میگه

شاید از حرفم دلخور شی

ولی وقتی بابات حاضره هزینه اش رو بده

جای زندگی توی شهر دیگ اونم ۴ سال

با بچه های خوابگاه که باید شانس بیاری ادمای خوبی گیرت بیوفتن

میگه برو ازاد تهران بخون

دروغ نمیگه

ازادهای خوب تهران

از دولتی یسری شهرا معتبر تره

اساتید خیلی خوبی داره🩵🩵🩵🩵🩵

پشیمون نمیشی

علوم تحقیقات

تهران شمال

تهران جنوب

تهران مرکز

اینا عالین

بزن

اگر خیلیییی محدود بودی

میگفتم برو ازادتر شی

ولی میگی محدود نیستی

پس رک بگم حماقته رفتنت به شهر دیگ!!!

ازاد بخون

سریع هم تموم میکنی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

حق داره پدرت. نمیتونه یه دختر تنها رو بفرسته یه شهر دیگه و خیالش زاحت نباشه. دخترش ادم مطمئنیه، سر ...

نمی‌دونم فکر‌میکردم اگه دور باشم مستقل هم میشم. بعد همش‌میگم‌حداقل اینطورییی دانشگاه دولتی خوندم

گلمبابات درست میگهشاید از حرفم دلخور شیولی وقتی بابات حاضره هزینه اش رو بدهجای زندگی توی شهر دیگ اون ...

جدا؟ یعنی فرق آنچنانی ندارن؟. ممنونم راهنمایی کردین خودم به علوم تحقیقات تهران شمال فکر میکنم 

جدا؟ یعنی فرق آنچنانی ندارن؟. ممنونم راهنمایی کردین خودم به علوم تحقیقات تهران شمال فکر میکنم

ازاد علوم تحقیقات رو

با دولتی یه شهر کوچیک

حتی قیاس هم نمیتونی بکنی

صد در صد این ازاد بهتره

اساتید خیلیییی بهتری داره

ازاد علوم تحقیقات روبا دولتی یه شهر کوچیکحتی قیاس هم نمیتونی بکنیصد در صد این ازاد بهترهاساتید خیلیی ...

به نظرتون تو دانشگاه آزاد میشه موفق شد؟ من خیلی درسخون نبودم نمی‌گم توقع فضایی دارم هرکس نسبت به زحمتی که می‌کشه نتیجه میگیره اما یه جوری ام حس میکنم دیگه آینده و موفقیتی ندارم 

به نظرتون تو دانشگاه آزاد میشه موفق شد؟ من خیلی درسخون نبودم نمی‌گم توقع فضایی دارم هرکس نسبت به زحم ...

بذار وارد دانشگاه بشی

میفهمی اصلا اسم و رسم دانشگاه هیچ اهمیتی نداشت

مدرکم صرفا میگیری قاب میکنی

مهم اینه که یا جایی استخدام رسمی بشی

یا بیزینس خودتو راه بندازی

و یا هوشش رو داشته باشی

مثلا اگر وکیل شدی

بتونی تبلیغ رو به نحوه احسنت انجام بدی تا مراجع و پرونده بیاد پیشت!!!

گول حرفای مشاور کنکورا رو نخور

اخرشو اولش بهت نمیگن

اگر انسانی هستی

حقوق

و روانشناسی خوبه

نمیدونم هدفت برای حقوق چیه

اگرم خواستی برای روانشناسی چیزی بپرسی من اطلاعات دارم میدونم🩵🩵🩵🩵

منه روانشناس

برا مدیر کلینیک مهم نیست کجا درس خوندم رتبم چند بوده

اصلا رتبه ۱!!!!

ارزشی نداره براش

اونجا از من کار میخوان

سواد میخوان!

از من میخوان بلد باشم داروهارو بخونم 

تشخیص بدم مشکل رو

پرونده بخونم

بذار وارد دانشگاه بشیمیفهمی اصلا اسم و رسم دانشگاه هیچ اهمیتی نداشتمدرکم صرفا میگیری قاب میکنیمهم ای ...

من روانشناسی خیلی دوست دارم مخصوصا درس هاشو  حقوق رو برای آزمون وکالت نمی‌خواستم بخونم صرفا برای استخدام جاهای دولتی اما روانشناسی رو قلبا دوست دارم 

ممنونم که این همه راهنماییم کردین

من روانشناسی خیلی دوست دارم مخصوصا درس هاشو حقوق رو برای آزمون وکالت نمی‌خواستم بخونم صرفا برای است ...

خواهش میکنم قشنگم

ایشالا موفق بشی

بهترین دانشگاهم قبول شی🩵

راستی من نمیدونم خونه شما کدوم سمت تهرانه

اگر سمت مرکز تهران نیستی مثلا فاصله داری سمت غربی

ازاد کرج هم عالیه