2777
2789
عنوان

برفرض با پول ددی پزشکی قبول شدی😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 115 پست
پدر بقیه چه ربطی به کنکور دارهچرا منطقی حرف نمیزنید!!کنکور رقابتیه که باید برای همه یکسان باشه نه ای ...

حالت خوبه عزیزم؟ دارم میگم پدرو مادر هر دو باهوشن اون سالا قبول شدن تخصص گرفتن آی کیوی این بچه به کی قراره بره؟ به شما؟

ضمن اینکه دقیقا چجوری با پول رتبه یکو خریده؟ طرف فرزانگان درس میخونه. والا هرسال رتبه برترا از تیز هوشانن امسال چون طرف پولداره شماها شاخکاتون تیز شده.

الان چی تو دنیا یکسانه که این یکسان باشه؟

این باید یکسان باشه بحث رقابت و ازمون شما از دو نفر هم بخوای ازمون بگیری باید منابع یکسان بدی بهش برای خوندن

الان دیگه کتاب درسی اصلا ارزشی نداره

...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که علوم پزشکی نیستم مهندسی میخونم ولی تو کلاسای درس میبینم ازشون کلا زبون مارم بلد نیستن ولی درست ...

انگليسی هم خوب بلد نیستن استاد روانشناسی میگفت سه بار افتادن دفعه چهارم مجبوری پاس کردم

با پول باباش شدهاز موسسه هایی که استفاده کرده و اینکه برا هر کتاب صدتا معلم خصوصی داشته مشخصه

تو یه بچه خنگ و کم هوش رو میلیارد میلیارد پول خرجش کن بهترین کتابا رو بگیر براش بهترین استادای خصوصی رو براش بگیر بعد بره کنکور بده رتبه یک میشه؟؟؟؟؟ ،،،،، 

چرا فکر میکنین هر بدبختی ک درباره پرشکی با پول تاپیک بزنه حسوده؟ 

الان با پول میشه حتی صندلی پزشکی رو خرید 

خودم توهمین تهران دکتر میشناسم دیپلم بود با پول پدرش رفت چین بعد چندسال برگشت تهران مطب دندونپزشکی زد 

خب این کجا اونی ک از سال ششم ابتدایی ب بعد تموم فکر و ذکرش پی کنکور و رتبه برتر شدن بوده و صدشو گذاشته اون کجا 

هردو پزشکند ولی این کجا و آن کجا 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

حالت خوبه عزیزم؟ دارم میگم پدرو مادر هر دو باهوشن اون سالا قبول شدن تخصص گرفتن آی کیوی این بچه به کی ...

منم پول فراوان داشته باشم بهترین موسسه ثبت نام میکنم 

کیه نکنه؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

حالت خوبه عزیزم؟ دارم میگم پدرو مادر هر دو باهوشن اون سالا قبول شدن تخصص گرفتن آی کیوی این بچه به کی ...

شما متوجه نیستی که طبق امار هرسال رتبه های برتر جز دهک های پولدارن بعد میای از هوش حرف میزنی

...

انگليسی هم خوب بلد نیستن استاد روانشناسی میگفت سه بار افتادن دفعه چهارم مجبوری پاس کردم

دیگه رشته ی ما همش حل کردنی منابع همش زبان اصلی انگلیسی اینارم دارم میگم نمیفمن😂

منم پول فراوان داشته باشم بهترین موسسه ثبت نام میکنم کیه نکنه؟

همون دیگه. منم پول داشته باشم بچمو روسیه که هیچی تا قاره آفریقام میبرمش تا روحیه داشته باشه. اینا چنان حرص میخورن انگار با پول اینا زندگی میکنن خانواده‌ش😂. طرف پدر مادرش جفت شون مخ خودش مخ تر .

چرا فکر میکنین هر بدبختی ک درباره پرشکی با پول تاپیک بزنه حسوده؟ الان با پول میشه حتی صندلی پزشکی رو ...

اون دختره هم اونسال حتی باهاش مصاحبه کردن بعد گندش دراومد اصلا کنکور نداده بوده و دندون میخوند

من که سنم گذشته از کنکور ولی به نظرم همش پول ددی نیست من اطرافم دارم طرف پاره شده انقد خونده زحمت کش ...

قبلا اوضاع بهتر بود 

حق با شما بود 

ادمای اطافتون با توجه به حدود سنی ای که گفتین همه افراد قدیمن نه الان

الان سوالات کنکور برای عده خاصی قابل خریداریه

سهمیه ای ها رتبه هاشون دچار تفاوت اساسی میشه

مثلا دانشگاه گفته کلا من فلان رشته ۱۵ نفر میخوام بعد میری دانشگاه میبینی ۲۰ نفرن ..اون ۵ تا اصلا به قیافه هاشون و نوع حرف زدنشون اون قبولی های مشکوک نمیخوره

قدیم بهتر بود ولی الان.....