2777
2789

بچه ها من خودم بچه طلاقم 

بنظرم تنها چیزی که تو ایران بهش کم توجهی که چه عرض کنم کاملا بی توجهی شده بچه های طلاقه هیچ جا و هیچ کس هیچ مشاوره یا ...ارائه نمیده

دلم میخواد وقتی پولدار شدم موسسه ای بزنم مخصوص بچه های طلاق و از من به نیکی یاد کنن حالا کارش چی باشه؟

مثلا تو زمینه های مختلف کمکشون کنه و همیاریشون کنه

حتی واسطه ازدواج ابنجور بچه ها باهم باشه چون تو جامعه بااینکه مثلا خیلی پیشرفت کرده و طلاق زیاد شده اما مردم همچنان نسبت ب اینجور دختر پسرا گارد دارن پس چه بهتر که اول مشکلات روحی و گره های روانی شون توسط مشاور حل یا به حداقل برسه بعد این دو بهم معرفی بشن بعد از خصوصیات روحی دو طرف بهم دیگه گفته بشه تا تو زندگی مشترک همو درک کنن و حداقل زندگیشون مثل پدر مادرشون نشه 

آیا آرزوی من زیبا نیست؟

آیا شما از آرزوی من استقبال نمی کنید؟♥️

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه نیازی هستبچه طلاق ها که یه نوع ناشناخته از آدم ها نیستن، مگه اوتیسم ان یا معلولن یا ... که نیاز ب ...

خیلی آسیب دیده ان خیلی .چون هر کاری یه گوشه از قلبشون یک کدوم از پدر و مادر رو کم داره .ولی همیشه هم دیدم  موفق ترن 

چه نیازی هستبچه طلاق ها که یه نوع ناشناخته از آدم ها نیستن، مگه اوتیسم ان یا معلولن یا ... که نیاز ب ...

میگم من خودم بچه طلاقم از لحاظ روحی انقدری که آسیب دیدم 

دارم روانی میشم نیاز دارم باافراد هم نوع و هم مشکل خودم

معاشرت کنم بفهمم چیکار کنم 

شما که نکشیدی چه درکی داری اخه عزیزم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
والا دو تا برادر که بچه طلاق هستن میشناسم خیلی ازدواج موفق و خوبی داشتند با دخترهای غریبه یه دختر هم ...

خداروشکر 

واسه منم دعا کن خوشبخت بشم و رنگ آرامش ببینم 

من از سمت خانواده خیلی تو سختی بزرگ شدم

نه.... واقعا نه

دوتا تروما و هزار جور بیماری روحی دارن

حداقل یکیشون باید نرمال باشه

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

😂😂😂😂😂جر

دقبقا

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

آرزوت خیلی قشنگه . امیدوارم بهش برسی . میدونی بدتر از بچه های طلاق کیا هستند؟ بچه هایی که تمام عمرشون شاهد دعوا و کتک کاری پدر و مادر بودن و لحظه ای آرامش نداشتن . کاش پدر و مادر ایی که تفاهم ندارن زود طلاق بگیرن و اینقدر بچه نیارن که آسیب ببینن. 

نه.... واقعا نهدوتا تروما و هزار جور بیماری روحی دارنحداقل یکیشون باید نرمال باشه

بهم برخورد 

ما نرمال نیستیم؟

آرزوت خیلی قشنگه . امیدوارم بهش برسی . میدونی بدتر از بچه های طلاق کیا هستند؟ بچه هایی که تمام عمرشو ...

بدتر و بهتر نکن عزیزم 

مقایسه درستی نیست 

کلا مقایسه تو هیچ زمینه ای درست نیست 

اینی که شما میگی من تو تاپیک قبلم نوشتم طلاق برای کسایی درمانه که تو بچگیشون پدر مادرش جداشده باشن 

نه منی که ضربه هردوتاشو تحمل کردم هم باکتک و جنگ دوطرف بزرگ شدم هم اخرش طلاق رو 

میگم کاش زودتر اینکارو مبکردن 

طلاق الانشون چه فایده

احسان علیخانی بچه طلاق...شاهین صمدپور بچه طلاق تقریبا میتونم بگم بیشتر افراد موفق اطرافم بچه طلاق بودن حالا چه اونا ک مشهورن چ اونا ک عادین اکثرا پولدار و زندگیهای موفق چون در آرامش بزرگ میشن حالا چه با پدر باشن چ مادر دیگه شاهد تنش و تشنج و بحث نیستن و خودشون قادرن کلی آدمو مشاوره بدن مشکل روحی خاصی هم ندارن 

😂😂😂😂😂جردقبقا

انگار دشمنی داری باما😅چته پس 

چرا اینجوری برخورد میکنی؟اون از کامنت بالایی 

این از تایید این حرفت کاملا متناقض و پارادوکسی 

اونجا میگه نرمال نیستن اینجا تایید میکنه مگه چه فرقی دارن با بقیه