2777
2789
عنوان

برا دخترم لبوبو خریدم 🖼️🖼️😅

| مشاهده متن کامل بحث + 44499 بازدید | 509 پست
بچه قرار نیست به هر چی خواست برسه باید نرسیدن را تمرین کنه بدونه گاهی نمیشه رسید به اونچه خواست

اصلأ این درست نیست 

حتی از نظر روانشناسی هم میگه اشتباه اینه که در لحظه به خواست کودک رسیده بشه 

درستش اینه به بچه گفته بشه با روشایی مثل اینکه تو دفترش بنویسه ، خودش پولشو جمع کنه و.... و بعد مدتی به چیزی که میخواد بخره برسه 

البته این فقط در مورد چیزای خریدنی هست وگرنه بله تو بقیه موارد مثلا ازار دیگران صد در صد باید نه بهش گفته بشه 

ولی تو چیزای خریدنی مثل این تمرین کردن به نرسیدن فقط باعث عقده ای شدن و حسود و حسرت کش شدن بچه میشه 

و بیشتر نتیجه اش یه آدم بدبخته نه یه آدم شاد و خوشحال 

بخاطر همین آدمایی با طرز تفکر شما اصلاً خطرناکه بچه دار شدنشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میگناون اصلش هفت هشت تومنه و تو کشور بندرت ممکنه پیدا بشهکپی با کیفیتش بین یک و هشتصد تا سه توم ...

ببینید بحث من بحث اصل یا فیک بودن نیست. 

بحث نمادیه که این عروسک داره. که عین نقل و نبات واردکشور و خونه ها شده. 

این عروسک وارد هر خونه ای بشه‌ . شیطان مرتبط بهش وارد میشه. 

و من اصلا حوصله توضیح دادنشو ندارم. 

سلام عزیزم خوبی.ببخشید عزیزم یه بار گفتین که موهاتون ریزش داشته دکتر رفتین راضی بودین از دکترتون؟بغیر از هیر فیلر و مزوت اپی و اینها کار های دارویی هم انجام میدن یعنی مثلا فقط دارو بدن برای قطع ریزش؟

اگر راضی بودین لطف میکنین آدرسشو بهم بدید موهام خیلی ریزش داره؟

سلام عزیزم خوبی.ببخشید عزیزم یه بار گفتین که موهاتون ریزش داشته دکتر رفتین راضی بودین از دکترتون؟بغی ...

سلام عزیزم اره خیلی دارو بهم دوتا محلول دست ساز داده با یه اسپری برا ریزش مو که کف سر می‌زنی 

د‌و‌ مدل قرص آمپول بیوتین بپانتن ویتامین د۳

فقط اگر میری نباید یه جلسه بری ول کنی باید تحت نظر دکتر باشی هر سه ماه یکبار ویزیت بشی هرفیلر هم حتما بزن ۴ جلسه دوره درمانش هست تاثیر داره رو پری مو

دکتر احسانی هست ولیعصرنرسیده به میدان ونک جنب مجتمع تجاری خورشید ساختمانش رو فقط یادم رفته از نت سرچ کنی هست 

وقت نمیده باید بری بین مریض چند ساعت بشینی تا نوبتت بشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اسی چرا دیگه بچه نمیاری؟حیفه این همه پول نیستوقتی انقد پولدارید میتونی ۱ بچه دیگه روهم ساپورت کنی

عزیزم خیلی پولدار نیستیم ما 

در کل علاقه ای به بچه ندارم تو این کشور هم مشخص نبست آینده خودمون چی میشه چه برسه به یه بچه ی دیگه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چجور به بچه ای که دوستش فرضا از این عروسک خریده توجیه کنی که نه تو نباید بخری ؟

من میگم هرکس هر غلطی کرد ماهم قرار نیست همون غلط رو انجام بدیم

میگم هرکس الگو و روش زندگی خودش رو داره

من قرار نیست مدل کسی زندگی کنم

من جوری که صلاح زندگی خودم باشه عمل میکنم

ما باید قانون زندگی خودمون رو داشته باشیم

نه اینکه چشم بسته از مدل زندگی دیگران الگو برداری کنیم 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

بعضی هاشون هستن هیچ فرقی با نوزاد. ندارن اونا ۱۵تومان هست الان میکم کاش به جای این چندتا یدونه از او ...

دقیقا 

من بچگیم چهار تا بیبی بورن داشتم دوتاش به رحمت خدا رفت دوتاش سالمه که نگه داشتم خدا بخواد بدم به دخترم  یکیشون اندازه بچه یکی دوساله ست دخترمو خدا بدههههههه اگه خدا بخواد من زودتر مامان بشممممممم بدم بهش زودتررر بگو آمین 👈🏼👉🏼😁

دبیر زیست شناسی 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

عزیزم ببخشید دوباره مزاحم میشم میگم دکتر احسانی قبل از ظهر هم بیمار ویزیت میکنن یا فقط بعد از ظهر هس ...

عزیزم پنج شنبه ها از ساعت ۸ تا ۱۰ صبح هست اونطور که میدونم اگر برنامه اش تغییر نکرده باشه 

یکشنبه ها هم بیمارستان رازی هست اونم فکر کنم صبح باشه