2777
2789
عنوان

لباس زیر بچه که روش لکه کمرنگ 💩 هست میشه انداخت ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 34 پست
لکه خیلی کمرنگ و کوچیک بود گفت ماشین پاک میکنه حالا من نگرانم خود ماشین کثیف شده باشه

بله نجس شده

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

اگه ب دلت نیست ی دور دیگه بذار ماشین دوباره بشوره لباسارو

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط لکه اش بوده بعدم اگه لباسشویی داشته باشی و دیده باشی باید میدونستی عملکردشو

چرا شما و امثال شما همیشه دوس دارید عقده هاتونو

داخل سایت سر کسی خالی کنید؟؟؟؟؟؟۰

نه شما فقط ماشین داری

عقل حکم میکنه. عین نجاست رو با دست از بین برد

بعد انداخت ماشین

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

به این چرتو پرتا توجه نکن

راست میگه

کسایی که ب تمیزی و کثیفی اهمیت نمیدن

حتی مدفوع هم براشون پاکه

چرا شما و امثال شما همیشه دوس دارید عقده هاتونوداخل سایت سر کسی خالی کنید؟؟؟؟؟؟۰نه شما فقط ماشین دار ...

در عین بی فرهنگی بی سواد هم هستی 

میگه اصل مطلب رو پاک کرده

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨