2777
2789
عنوان

بچم اس... شده

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 30 پست
بذار دو سه بار دفع بشه سریع نبند اسهالشو.  اگر باز  با تب همراه بود  بذار دفع بکنه &n ...

شیرخشک میخوره فعلا که تب نداره داغم نیست اورژانس دکتر اطفال نداره خب میترسم داروی قوی بدن بهش 

یادمون رفت زندگی کنیم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرخشک میخوره فعلا که تب نداره داغم نیست اورژانس دکتر اطفال نداره خب میترسم داروی قوی بدن بهش 

خب خدا رو شکر که الان خوبه.   در صورت تکرار  گفتم .  الان که خوبه     مهمه.  و در ضمن حتما نباید دکتر اطفال باشه. دکتر عمومی  هم باشه  این  مشکل رو  خوب میشناسه.  انشالا بهتر بشه ولی  فعلا  او ار اس رو حتما بده  چه داشته باشه اسهال چه نداشته باشه.   

عزیزم شهرستانم نداره بیمارستان اطفال وامونده 

خب پس ببر دکترعمومی براش ازمایش بنویسه

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
بنظرتون عمومی نمیتونه اسهالشو درمان کنه؟ببرید دکتر لطفا گناه داره 

ن میگم شاید داروی قوی بدن یا سوراخش کنن چاره نیست الان شوهرم میگه ببریمش 

باشه گلم میبرمش اورژانس 

اگر تب کرد  و دفع داشت  شاید تهوع هم پیدا و بهمراهش بیاد  . ممکنه ویروسی باشه  ممکنه عفونی باشه . الان میگی خوبه.  بعضی اوقات با چند بار دفع برطرف میشه. اگر به ۶  مرتبه برسه  .اسهاله . و حتما باید ببریش.  

باشه آره تب نیست ترسیدم زیاد شه استا دادم 

عزیزم اینقدر زود دارو نریز تو حلق بچه... اول باید با کم کردن لباس و باز کردن خنکش کنی نه یهو با دارو....بالای ۳۷ میشه تب

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور
عزیزم هفت سال درس خوندنا مگه ادم بی سواده؟

ن عزیزم بحث سواد نیست ممکنه داروی قوی بدن من سره سرما خوردگی پسرم بردم اطفال ی دارو داد تا سه چهار روز فقط پاهاش میلرزید عوارض داشت با اینکه فقط دوبار دادم بهش 

بردمش ی دکتر دگ اون گف اصن این دارو واسه این رده سنی نیست و ما تجویز نمیکنیم واسه نوزاد 

دگ چشم ترسیده 

ن عزیزم بحث سواد نیست ممکنه داروی قوی بدن من سره سرما خوردگی پسرم بردم اطفال ی دارو داد تا سه چهار ر ...

الان تاکیید کن بهشون.ولی حتما ببر اسهال واسه بچه کوچیک خطرناک.انشالله زود خوب میشه

خوزستانم💔
اگر تب کرد  و دفع داشت  شاید تهوع هم پیدا و بهمراهش بیاد  . ممکنه ویروسی باشه  م ...

اسهاله ببخشید دیروز فقط پنج بار دفع شل داشت و ابکی

عزیزم اینقدر زود دارو نریز تو حلق بچه... اول باید با کم کردن لباس و باز کردن خنکش کنی نه یهو با دارو ...

ن آخه ساعت چهار صبح بود ترسیدم خوابم ببره یکم استا دادم از تشنج ترسیدم