2777
2789
عنوان

بچم اس... شده

483 بازدید | 30 پست

سلام پسرم ببخشید اسهال شده از دیروز دکترم نیست ببرم دو پاره استخون شده 

دیشب ی کوچولو داغ شده بود با تب سنج اندازه گرفتم 36 بود ولی یکم داغ بود استامينوفن دادم پنج ماه و 11 روزشه

یادمون رفت زندگی کنیم ...

عزیزم فقط باید ببری دکتر..

ببر تا اسهالش شدید نشه

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچم تب شدید داره سه روزه ولی دکتر نیست ببرمش.درمانگاهم یه بار بردم سوراخ سوراخش کردن وبعدشم داروی اشتباه دادن وقتی دکترش اومد بردم پیشش گفت برو خدا روشکر کن بچه تشنج نکرده داروها برای بچه بالای یکسال بود همش

بذار دو سه بار دفع بشه سریع نبند اسهالشو.  اگر باز  با تب همراه بود  بذار دفع بکنه  و حتما ببری دکتر  معاینه کنه.   و اب و او ار اس رو از حالا شروع کن.   بعد از هربار دفع نصف  استکان  بده  .  اگرم شیر خودتو میخوره قطع نکن شیرو.   ممکنه عفونی باشه اسهالش  و حتما ببر اورژانس. 

منم بچم تب شدید داره سه روزه ولی دکتر نیست ببرمش.درمانگاهم یه بار بردم سوراخ سوراخش کردن وبعدشم دارو ...

خدا نگذره ازشون منم ی بار ی دکتر بردم داروی بالای یک سال داده بود پاهاش همش میلرزید شوهرم میگه اورژانش نبریم فقط دکتر خودش 

یادمون رفت زندگی کنیم ...

منم بچم تب شدید داره سه روزه ولی دکتر نیست ببرمش.درمانگاهم یه بار بردم سوراخ سوراخش کردن وبعدشم دارو ...

خدا لعنت کنه این دکترای بی سوادو.تب خیلی بده پسر منم قبل عید تبش به چهل و نیم درجه رسید😕

تعطیل رسمیه خب دکترا نیستن فقط اورژانس هست اونم اطفال نداره عمومیه

بیمارستان کودکان ببرخب

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)