2777
2789
عنوان

آزمایش ژنتیک قبل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 21 پست
برای سقط زیاد سخت نمیگیرن من فرزندم ۴۰ روزش بود😔

برو اونجا انشاالله که مشکلی نباشه یه دکتر خوب هم پیدا کن 

دکتر پریناتولوژی باشه برای بارداری های پرخطر 

این مرکز رو به من دکتر مرصوصی معرفی کرد تهرانه 

یکی از آشناها چهار بار بچه هایش تو هفت ماهگی توشکمش میمردن رفت پیش این دکتر الان دوتا بچه سالم و خوشگل داره

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

• اگر نیاز به همراهی جامع برای دوران پیش از بارداری، مشاوره ژنتیک و آزمایش‌های تکمیلی دارید، نسل امید با خدمات چندتخصصی می‌تونه انتخاب خوبی باشه.

هر دو مرکز شناخته‌شده و قابل اطمینان هستند. پیشنهاد می‌کنم برای آسودگی بیشتر، با هردو تماس بگیرید، هزینه‌ها، زمان‌بندی و شرایط نمونه‌گیری رو بپرسید، تا بتونید آگاهانه انتخاب کنید.

🌟 برای دریافت نکات علمی و کاربردی بیشتر درباره رشد، تغذیه و سلامت کودکان، با افتخار کانال ما رو دنبال کنید:
کانال  یوتیوب دکتر کودک شما (doctorkoodakshoma)

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

برو کریمی نژاد تهران

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم