2777
2789
عنوان

بالاخره خونه مجردی خریدم💓

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبارکت باشه

امیدوارم‌روز ب روز حال دلت بهتر بشه

خیلی سخته 

فقط گذر زمان کمی بهترت میکنه البته خودتم باید خیلی تلاش کنی

امیدوارم‌بهترینا برات رقم‌بخوره 

میتونم‌بپرسم‌ رتبه کنکورت چندشد و چطور خوندی برای کنکور؟کلاس و کست و آزمون و ...؟

مادر مهربونپدرم فوت شده خیلی وقت پیش

خدا رحمتش کنه روحش شاد

و خدا مادرتون حفظ کنه 

من ۹ ساله تهرانم تنها اومدم سرکار خانواده شهرستانن 

که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

عزیزم مبارکت باشهامیدوارم‌روز ب روز حال دلت بهتر بشهخیلی سخته فقط گذر زمان کمی بهترت میکنه البته خود ...

خیلی ممنون

رتبه کنکور صد و خورده ای

آزمون فقط قلم چی رو میرفتم سعی میکردم به برنامش برسونم

خیلی تست میزدم تا جایی که میتونستم

کلاس هم فقط برا شیمی رفتم چون شیمیم به نسبت بقیه درسا یه خورده پایین تر بود و مشکل داشتم تو درکش

غم بی پایانم🖤     

وا حرفا میزنیا اگه ۳۰ سال پشت سرهم کار کنی و هیچی نخوری شاید بشه این پولو بدست اورد

زیادی ارمانیه ولی میشه بعضیا زرنگن کار های انلاین میکنن با درامد دلاری زیاد میگیرن بازم برای 20 سالگی زیادیه ولی تو پست دیگم هم گفتم از اونجایی که مادر خودم دوتا خرج داشته و نداشته ام رو سرم میکوبید خونه خریدن رو زیاد رویایی میدونستم چی بگم یه خیال بود به زبون اوردم چرا اینهمه گیر میدید حذف نمیشه پستم چی کنم

خدا رحمتش کنه روحش شادو خدا مادرتون حفظ کنه من ۹ ساله تهرانم تنها اومدم سرکار خانواده شهرستانن

خیلی ممنون

موفق باشین 

منم چند ساله کار میکنم ولی خب اینکه بچه ها سوال میپرسیدن فقط هشصتد ملیون از پول رو من دادم که کل سرمایه ام بود 

بقیشو مادرم

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

غم بی پایانم🖤     

خیلی ممنونرتبه کنکور صد و خورده ایآزمون فقط قلم چی رو میرفتم سعی میکردم به برنامش برسونمخیلی تست میز ...

من یه بچه دوساله دارم و حسابی مشغله مز یاده ولی خب ازطرفی علاقه دارم‌به این رشته 

حقیقتا نمیدونم‌چطور و به چ‌شکل باید بخونم 

از دروس تجربی ۷ساله دورم

زیادی ارمانیه ولی میشه بعضیا زرنگن کار های انلاین میکنن با درامد دلاری زیاد میگیرن بازم برای 20 سالگ ...

بیخیال عزیزم خودتو ناراحت نکن عادت نی نی سایتی هاست

ایشالا تو با پول خودت بهترین چیزارو برای خودت بگیری

من  هم یه مقدار پول رو خودم دادم البته فقط ۸۰۰ ملیونشو

غم بی پایانم🖤     

خیلی ممنونموفق باشین منم چند ساله کار میکنم ولی خب اینکه بچه ها سوال میپرسیدن فقط هشصتد ملیون از پول ...

من آقام با شما فرق میکنم بله خونه خریدن اونم توی تهران واقعا سخته منم از ۲۷ سالگی تهرانم سخت کار کردم حتی خیلی وقتا اضافه کاری و روزهای تعطیل رفتم سرکار از خیلی تفریحا و خوش گذرونی زدم کلی قناعت کردم تا حالا تونستم یه خونه ۷۵ متری افسریه بخرم 

که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار