2777
2789
عنوان

به فامیلی که رتبه کنکور میپرسن چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 54 پست
سال اولت بود کنکور دادی؟ من سال دومم بود ولی با این شرایطی خانواده ایجاد کردن نمیخوام بمونم پشت کنکو ...

اولین بار داده بودم که خراب کردم 

من خیلی شرایط بدی دارم جوری که به امید رسیدن به هدف هام نبود خودم رو از زندگی میبریدم ولی یک سال و تحمل میکنم برای یه عمرم

تو هم تحمل کن سخته کنارش خوندن ولی بازم نمیدونم

خب باهاشون صحبت نکردی که دلم نمی‌خواد جایی به کسی بگین؟

میگن چه اشکالی داره تا الان که میگم پشت کنکوری میشم دیگه نمیگن 

مامانم همینه همیشه حرفی که دلم نمیخواد بقیه بدونن یا بشنون رو گفته اونم از جانب من  

درک نمیکنن نمیفهمن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاد هم نمیاری؟

هیچوقت ازاد نمیرم مامانم دوتا کتاب که خریدم رو سرم کوبید خدارو هزار بار شکر کردم برای هر کتابم نگرفتم یا چند تا منبع نگرفتم و یا کلاس های رنگارنگ نرفتم و باز خدارو شکر کردم که با یه لپتاپ خراب درس میخونم در حالی که وضع مالیمون خوبه

بعدشم خودم نمیخوام دوست ندارم جور نیستم فقط رشته ای که میخوام باید برم صد درصد پشت کنکوری ام انتخاب رشته نمیکنم نمیارم

کاش حسادت خالی بود دعا می نویسن 🥲😅

خدا مارو از هرچی حسوده دور نگهداره

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

هیچوقت ازاد نمیرم مامانم دوتا کتاب که خریدم رو سرم کوبید خدارو هزار بار شکر کردم برای هر کتابم نگرفت ...

خانوادت موافقن پشت کنکور بمونی؟پیام نور اینا هم خوشت نمیاد؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

اگه حرف مردم براتون خیلی مهمه 

با خانوادت هماهنگ کن یه استوری الکی بزارن که 

فلانی قبول شدنت تو فلان رشته رو تبریک میگیم 

که دوست و آشنا ببینن 

بعد یه مدت هم بگو شهرش دور بوده 

شرایطش رو نداشتم برم 

به همین راحتی 

ولی خوب سعی کن امسال رو بگیری خوب بخونید 

خانوادت موافقن پشت کنکور بمونی؟پیام نور اینا هم خوشت نمیاد؟

مظمئنم پشت کنکوری ام🥹تنها راهم سال بعده  که قبول شم 

موافق باشن یا مخالف این تصمیم منه تو زندگیم این و هم به عهده خودم بزارن لطفا 

البته که خوششون نمیاد الان باید دکتر میشدم تا اینور اونور بگن سربلند بشن و مادرم که همیشه میگه دختر فلانی فلان شد برا مادرش فلان طلا خرید به ارزوش برسه 

اگه حرف مردم براتون خیلی مهمه با خانوادت هماهنگ کن یه استوری الکی بزارن که فلانی قبول شدنت تو فلان ر ...

اینیستا ندارم بابام نذاشت بزنم منم اصرار نکردم درس میخوندم و نمیخوام دروغ بگم احتمالا همون بگم قبول نشدم رتبه بپرسن نمیدونم چی بگم 

اه نمیخوام ببینمشون